Arkadia julkaisi sinkun ja musavideon tulevalta kolmannelta albumiltaan

0
143

Tiedote 6.6.2019

Kotimainen metalliakti Arkadia on julkaissut singlelohkaisun ja musiikkivideon ”Head in the Clouds” myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta kolmannelta albumiltaan. Kappale on tulevan albumin energisemmän ja iloluontoisemman päädyn tuotantoa, ja musiikillisesti paluu yhtyeen juurille puhtaan laulun ja rönsyilevien kitara- ja kosketinmelodioiden pariin. ”Head in the Clouds” on ensimmäinen julkaisu, jolla yhtyeen liidilaulajana toimii aiemmin liidikitaroista ja taustalauluista vastannut yhtyeen perustajajäsen Mikko Järvenpää ja toisista kitaroista vastaa Heikki Haapanen.

”Matka lapsuuden maailmasta kohti aikuisuutta on pitkä ja kivinen. Master of Fears kertaa oman elämäni koettelemukset ja opit usein ihan itse luoduista peloista kohti elämäniloa, ja on vain luontevaa, että siirryin prosessin aikana kitaran takana myös laulajan pestiin. Head in the Clouds on ilmentymä siitä innosta ja energiasta, joka kumpusi ponnistaessani pienestä eteläpohjalaisesta kotikylästäni kohti suurta maailmaa ja elämän mahdollisuudet ja peikot alkoivat vähätellen paljastua. Kaiken aikaa matkantekoa – niin omaa kuin Arkadiankin – on siivittänyt myös jumalaton kunnianhimo ja tarve menestyä. Sinkkubiisi kertoo tämän kaksiteräisen miekan siunauksesta ja kirouksesta. Kumpi se kuulijalle on, jää nähtäväksi!”
– Mikko

Vuodesta 2003 melodista metallia omin ehdoin tehnyt, 130 keikkaa Suomessa ja Baltiassa soittanut ja kaksi hyvän vastaanoton kansainvälisessä mediassa saanutta täyspitkää albumia vuosina 2014 (”Unrelenting”) ja 2016 (”Aspirations & Reality”) julkaissut eteläpohjalaislähtöinen, helsinkiläistynyt Arkadia sai keväällä 2019 valmiiksi odotetun kolmannen albuminsa ”Master of Fears”. Albumi sisältää 10 raitaa, jotka vievät entistäkin syvemmälle Arkadian monipuoliseen maailmaan, jossa melodiset, energiset ja melankoliset elementit yhdistyvät puhtaaseen lauluun ja örinään. Yhtyeen merkittävimmät vaikuttajat tulevat skandinaavisesta death metalista (mm. Sentenced ja Soilwork), tuoreemman polven jenkkimetallista (mm. Killswitch Engage), sekä 80-luvun brittiläisestä heavy metalista (Iron Maiden).

Yhtyeen kokoonpano:
Mikko Järvenpää – laulu, kitara, koskettimet
Vesa Ala-Louvesniemi – basso
Heikki Haapanen – kitara
Mikael Leinonen – rummut

https://www.facebook.com/arkadiametal/
http://www.arkadiaband.com/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here