Arch Enemy lokakuussa The Circukseen – liput nyt myynnissä alk.38€

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Mainos:
Saarihelvetti
Länsinaapurimme suurimpiin metallinimiin lukeutuva Arch Enemy palaa Suomeen. Death metallia klassiseen metallisoundiin ja thrash-vaikutteisiin sekoittava yhtye konsertoi sunnuntaina 1. lokakuuta Helsingin The Circuksessa. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa. 

Kulttisuosiota nauttivan death metal -kokoonpano Carcassin entisen kitaristin Michael Amottin vuonna 1995 perustama Arch Enemy on saavuttanut suosiota ja vakiinnuttanut asemansa genren sisällä hyvillä levyarvosteluilla ja vakuuttavia myyntilukuja keränneillä julkaisuillaan. Vuonna 1996 ilmestynyt debyyttialbumi ”Black Earth” aloitti Arch Enemyn määrätietoisen tien metalligenren kärkeen. Vaiherikkaan menneisyytensä aikana yhtyeen kokoonpano on muuttunut, mutta tuotanto on teknisesti taitavan soiton sekä korkealaatuisen tuotannon ansiosta pysynyt monipuolisena ja kiinnostavana.

Arch Enemyn viimeisin studioalbumijulkaisu on vuoden 2014 ”War Eternal”, jolla yhtye esitteli yleisölle tummaäänisen uuden vokalistinsa, The Agonist -yhtyeessä vaikuttaneen kanadalaisen Alissa White-Gluzin. Albumin julkaisua seurannut kahden vuoden maailmankiertue huipentui visuaalisesti vaikuttavan Wacken Open Air -festivaaliesiintymisen ikuistaneen “As The Stages Burn!” -live-videotallenteen julkaisuun (3/2017). Yhtye työstää parhaillaan uutta materiaalia vuoden 2017 aikana julkaistavaan kokopitkään albumiin.

Nightwishin, Opethin ja Dark Tranquillityn kaltaisten yhtyeiden kanssa maailmaa valloittanut Arch Enemy on tunnettu aggressiivisesta ja brutaalistakin lähestymisestään tarttuviin melodioihin sekä energisistä esiintymisistään. The Circuksen keikan avausartistina nähdään ukrainalainen metalliyhtye Jinjer.

LIPUT:
– ennakkoon Ticketmasterista 38,00 EUR
– ovelta 39,00 EUR

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän