Arch Enemy kuvaa seuraavan musiikkivideonsa keikkansa aikana The Circuksessa

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

ARCH ENEMY KUVAA SEURAAVAN MUSIIKKIVIDEONSA SUOMESSA

Arch Enemy julkaisi syyskuun alussa uuden albumin ”Will To Power”, joka nousi myyntilistojen kärkiin ympäri maailmaa. Suomessa levy nousi suoraan albumilistan sijalle kaksi, joka on yhtyeen uran korkein listasijoitus täällä.

Faneille tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus, kun Arch Enemy saapuu Suomeen keikalle 1. lokakuuta Helsingin The Circukseen ja sen yhteydessä kuvataan yhtyeen seuraava musiikkivideo ”The Race”.

Kulttisuosiota nauttivan death metal -kokoonpano Carcassin entisen kitaristin Michael Amottin vuonna 1995 perustama Arch Enemy on saavuttanut suosiota ja vakiinnuttanut asemansa genren sisällä hyvillä levyarvosteluilla ja vakuuttavia myyntilukuja keränneillä julkaisuillaan. Vuonna 1996 ilmestynyt debyyttialbumi ”Black Earth” aloitti Arch Enemyn määrätietoisen tien metalligenren kärkeen. Vaiherikkaan menneisyytensä aikana yhtyeen kokoonpano on muuttunut, mutta tuotanto on teknisesti taitavan soiton sekä korkealaatuisen tuotannon ansiosta pysynyt monipuolisena ja kiinnostavana.

2014 julkaistulla albumilla ”War Eternal” yhtye esitteli yleisölle tummaäänisen uuden vokalistinsa, The Agonist -yhtyeessä vaikuttaneen kanadalaisen Alissa White-Gluzin.

Nightwishin, Opethin ja Dark Tranquillityn kaltaisten yhtyeiden kanssa maailmaa valloittanut Arch Enemy on tunnettu aggressiivisesta ja brutaalistakin lähestymisestään tarttuviin melodioihin sekä energisistä esiintymisistään. The Circuksen keikan avausartistina nähdään ukrainalainen metalliyhtye Jinjer.

LIPUT:
– ennakkoon Ticketmasterista 38,00 EUR
– ovelta 39,00 EUR

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän