Appicen rumpaliveljekset julkaisseet tribuutin Ronnie James Diolle: kuuntele ”Monsters And Heroes” tulevalta ”Sinister”- levyltä.


Appicen rumpaliveljet Carmine ja Vinnie julkaisevat ensimmäisen yhteisen studiolevynsä ”Sinister” lokakuussa. Albumilta on nyt näytille lohkaistu ensimmäinen single sekä lyriikkavideo kappaleesta ”Monsters And Heroes”. Biisi on veljesten mukaan tribuutti vuonna 2010 kuolleelle Ronnie James Diolle, jonka kanssa Vinnie soitti niin Black Sabbathissa kuin Diossa useiden vuosikymmenien ajan. Laulajana biisissä kuullaan entistä Quiet Riot– ja nykyistä King Kobra-vokalisti Paul Shortinoa ja bassossa vaikuttaa King Kobran Johnny Rod.

Appicet kertovat kappaleesta seuraavaa:

The song ’Monsters And Heroes’ is a song about the great Ronnie James Dio. The song is a tribute to his legacy. The track features both Vinny and I on drums as well as special guest Paul Shortino (who wrote the lyrics) handling the vocal duties. We all knew Ronnie very well and wanted to do this video so everyone can see what a great tribute this is to Ronnie. Check it out it is a piece of rock art! – Carmine Appice –

’Monsters And Heroes’ is special song that was inspired by the greatest singer and person in rock! My friend Ronnie James Dio. This is a special tribute to the man who gave us such great music and words and also took the time for all his fans who he loved. – Vinnie Appice –

”Sinister” ilmestyy useassa eri formaatissa 27.10.2017 SPV-levymerkin kautta.

1. Sinister
2. Monsters And Heroes
3. Killing Floor
4. Danger
5. Drum Wars
6. Riot
7. Suddenly
8. In The Night
9. Future Past
10. You Got Me Running
11. Bros In Drums
12. War Cry
13. Sabbath Mash

Carmine Appice (drums, vocals)
Vinny Appice (drums)

Jim Crean (vocals)
Paul Shortino (vocals) (Rough Cutt, ex-Quiet Riot)
Robin McAuley (vocals) (MSG)
Chas West (vocals) (ex-Lynch Mob)
Scotty Bruce (vocals)
Craig Goldy (guitar) (ex-Dio, ex-Giuffria)
Bumblefoot (guitar) (ex-Guns N´ Roses)
Joel Hoekstra (guitar) (Whitesnake)
Mike Sweda (guitar) (Bulletboys)
Erik Turner (guitar) (Warrant)
David Michael Phillips (guitar) (King Kobra)
Tony Franklin (bass) (ex-Blue Murder, ex-The Firm)
Phil Soussan (bass) (ex-Ozzy Osbourne)
Johnny Rod (bass) (King Kobra, ex-W.A.S.P.)
Jorgen Carlson (bass) (Gov´t Mule)

Lähde: Blabbermouth.


Please enter your comment!
Please enter your name here