Amorphis päättää Helsingin rock-kesän 2021 Suvilahdessa

AMORPHIS, LOST SOCIETY JA WHEEL SUVILAHDESSA

Tiedote 30.6.2021

Helsingin päättyvän kesäkauden kovin tapahtuma jyrähtää Suvilahdessa perjantaina 27. elokuuta. Stagelle nousee kolme suomalaista, kansainvälistä orkesteria: Amorphis, Lost Society ja Wheel.
Kolmentoista pitkäsoiton jälkeen Amorphis on yksi merkittävimmistä kotimaisista metalliyhtyeistä. Raskaasti kalevalalainen orkesteri on yhä vahvassa globaalissa nousukiidossa: kesän jälleen tuhansien järvien tumma ja mystinen tulkki suuntaa jälleen ulkoisille maille hämmästyttämään lajitovereitaan.
Myös karismaattisen Samy Elbannan vetämä Lost Society on jo ehtinyt tutustua keikkalavoihin Japania myöten. Kotimaassa nelikon energia saavuttaa yhä uusia korkeuksia ja korvapareja. Lost Society elää raivokasta rockunelmaansa ja uudistaa samalla thrash metal -genreä.
Helsinkiläinen progressiivinen rockyhtye Wheel julkaisi toisen albuminsa Resident Human keväällä 2021. Kansainvälistä uraa rakentava, vaihtoehtometallin metkut tunteva nelikko maalaa laajaa kuvaa musiikillaan: mukana on teknistä osaamista, haastavia sävellyksiä ja tunteisiin vetoavaa vyörytystä.

Wheel on valmiina pistämään maailman ja Suvilahden yleisön polvilleen venetsialaisviikonlopun äänekkään avauksen kunniaksi!

Tapahtuma järjestetään Suvilahden Energiakentällä suuressa 3000 hengen tapahtumateltassa, joten sadetta tai huonoa säätä ei tarvitse pelätä.

Konsertin järjestävät Nem Agency, Suvilahti TBA ja Loose Mind Productions yhteistyössä Grey Beard Concerts & Managementin kanssa.

 

AMORPHIS
LOST SOCIETY
WHEELpe 27.8.2021 Helsinki, Suvilahti
Liput alk. 45 e (Tiketti)
Ennakkoliput myyntiin pe 2.7.2021 klo 9.

Lähde: Nem Agency, Suvilahti TBA ja Loose Mind Productions

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here