Alice Cooper Mötley Crüen lämppäriksi 18.11.2015

MAINOS:Tuska Festivalilla eilen erittäin viihdyttävän keikan tehnyt Alice Cooper on vahvistanut saapuvansa Mötley Crüen matkassa marraskuussa myös Helsinkiin. Alice Cooper avaa illan viimeisellä kiertueellaan olevalle Mötley Crüelle Hartwall Areenassa 18. marraskuuta. Konsertti varattiin loppuun nopeasti lippujen tultua myyntiin kesäkuun puolivälissä, mutta nyt on saatu vapautettua lisää lippuja myyntiin lavansivupaikoille. Liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Mötley Crüen Euroopan kiertue on osa kaksivuotista The Final Touria, joka huipentuu bändin viimeiseen keikkaan 31. joulukuuta yhtyeen kotikaupungissa Los Angelesissa. Marraskuun kiertuepäivinä tullaan näkemään varsin näyttävät jäähyväiset Euroopalle, sillä Mötley Crüe tuo mukanaan uransa isoimman tuotannon ja pyro-show’n. Show’ssa nähdään mm. Nikki Sixxin liekehtivä basso ja Tommy Leen vuoristoratamainen Crüecifly drum coaster sekä Crüesnest, jossa fanit pääsevät istumaan lähelle bändiä show’n loppuhuipennuksessa.

KONSERTTI:

Mötley Crüe (USA) – The Final Tour
+ Very Special Guest: Alice Cooper (USA)
Ke 18.11.2015 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

alice cooper

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-