Abhordium löytänyt uuden kitaristin keväällä menehtyneen Markus Hiitolan tilalle

MAINOS:Tiedote 6.10.2018

Salolainen blackened death metal –yhtye Abhordium on ilmoittanut kiinnittäneensä uudeksi kitaristikseen Mika Tuukkasen. Tuukkanen korvaa viime maaliskuussa 35-vuotiaana menehtyneen Markus Hiitolan. Abhordium valmistelee parhaillaan uutta materiaalia vuoden 2017 ”Omega Prayer” –levyn seuraajalle.

Yhtye kommentoi:

Olemme löytäneet uuden kitaristin edesmenneen ystävämme tilalle. Tervetuloa bändiin Mika Tuukkanen. Tällä hetkellä keskitymme uuden materiaalin työstämiseen.

Abhordium on 2005 muodostettu blackened death metal -bändi Salosta. Tyyli on ollut alusta lähtien brutaali ja kaoottinen. Lyriikat käsittelevät kuolemaa, konflikteja, kaaosta, tuhoa ja rituaaleja. Ensimmäiset demot julkaistiin 2005-2006 ja 2009 ilmestyi bändin ensimmäinen EP onnistuneen Euroopan kiertueen jälkeen. Vuonna 2011 julkaistiin ensimmäisen pitkäsoiton “When Depravity Incarnates”, jonka jakelusta vastasi Inverse Records. Toinen kokopitkä “Omega Prayer” julkaistiin 27.10.2017 ja se on saanut hyvän vastaanoton fanien sekä arvostelijoiden keskuudessa.

https://www.facebook.com/Abhordium/

Abhordium kuva: Janne Rivinoja
Kuvakäsittely: Kari Laaksonen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.