Äänekoskelainen melodista metallia soittava Scars Of Solitude julkaisi uuden singlen “No Riddance”

Kuva: J-V Hintikka
MAINOS:Tiedote 14.4.2021

Äänekoskelainen Scars of Solitude on julkaissut uuden singlen. No Riddance on toinen lohkaisu yhtyeen tulevalta If These Walls Could Talk -EP:ltä, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.
Katso musiikkivideo:
Kuuntele single:
Spotify: https://spoti.fi/3uMj2N8
Apple Music: https://apple.co/2Q2nvfN
Amazon: https://amzn.to/3mMnnNm
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/218072432
Tidal: https://listen.tidal.com/album/178609899

Yhtyeen laulaja-kitaristi Tuomo Laulaisen mukaan No Riddance on räjähtävän energinen ja pirteän melodinen metallianthem tarttuvalla kertosäkeellä, jonka energia ja suoraviivaisuus on ammennettu pop-punkin maailmasta. Biisi kulkikin pitkään työnimellä ’Paramore’. Sanoitukset syntyivät rytmihäiriöiden ja ahdistuksen säestäminä valvottuina öinä aivan kuin vastapainoksi kappaleen musiikilliselle puolelle, Laulainen valottaa.
Kappaleelle kuvattiin musiikkivideota ”kiireisenä” keikkavuonna 2020 ja sen kautta välittyy Laulaisen mukaan bändin rempseä meininki ja live-energia. Onnea oli matkassa, sillä bändin vuoden suunnitelluista keikoista suurin osa saatiin toteutettua turvallisesti ja perumaan jouduttiin ainoastaan kaksi.
EP:n julkaisun on määrä ajoittua vuoden jälkimmäiselle puoliskolle ja tarkemmat julkaisutiedot tiedotetaan kun julkaisupäivä on saatu varmistettua. Masteri on tarkoitus saada valmiiksi viimeistään kesällä ja tällä hetkellä kaikki näyttää sen suhteen hyvältä.
Kansitaide: Saara Niininen

Lähde: Inverse
Kuva: J-V Hintikka

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.