Garden of Stone julkaisi toisen singlen ja musiikkivideon ”Waiting For The Light” tulevalta debyyttialbumiltaan

Kuva: Kalle Kervinen
MAINOS:



Tiedote 8.8.2024

Tamperelainen melankolinen metalliyhtye Garden of Stone julkaisee debyyttialbuminsa ”The Grave Mistake” 29. marraskuuta 2024 Inverse Recordsin kautta. ”Waiting for the Dawn” on tulevalta albumilta otettu toinen single. Kappaleelle on tehty myös musiikkivideo ja se on katsottavissa alta:

Kuuntele kappale musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/gos-waiting

Bändi kommentoi:
Kappale yhdistää puhtaan tunnepitoisen tunnelman ja enkelimäisen laulun massiivisiin riffeihin ja väkivaltaisiin huutoihin, osoittaen bändin taidon muusikkoina.

’Waiting for the Light’ kuvaa elämää, joka on täynnä kärsimystä ja kaaosta, symboloiden pimeyttä ja ansaan jäämistä. Päähenkilö ilmaisee toiveen valosta ja pelastuksesta, odottaen jatkuvasti valon murtautumista ahdinkonsa läpi. Väkivallan, väärän toivon ja pakotien etsinnän toistuvat teemat korostavat syvää epätoivon ja pelastuksen välistä kamppailua.”

1. Waiting Fot The Light
Singlen kansi: Noora Khouya

Garden of Stone on melodisen metallin yhtye, joka soljuu sulavasti melankolisen rockin ja raskaan metallin välimaastossa. Yhtyeeltä voit odottaa synkkää tunnelmointia, meneviä melodioita sekä naamaasulattavia riffejä.

Bändi muodostui vuonna 2023, kun kitaristit Jere Mäntysalo ja Ville Penkari värväsivät Jesse Salon laulamaan ja huutamaan projektiinsa. Pian bändiin liittyi rytmiä ylläpitämään rumpali Tapio Haverinen. Yhtye oli lopulta kasassa, kun basisti Kalle Hänninen liittyi hallinnoimaan alataajuuksia.

Yhtye julkaisi ensimmäisen EP:nsä ”Tides of Decay” helmikuussa 2024. Garden of Stone ei näytä hidastamisen merkkejä, koska yhtyeen ensimmäinen kokopitkä on jo tuloillaan myöhemmin tänä vuonna singlejen saattelemana.

Tulevan levyn ensimmäinen single ”Day Of Discord” julkaistiin heinäkuun alussa.

1. Visions of the End
2. Day of Discord
3. The Prophet
4. Waiting for the Light
5. Observer
6. Paradigm Shift
7. Unveiled
8. New Dawn
9. Daydream
10. Resolution
11. Ode to Rage
12. Insanity
Albumin kansi: Noora Khouya

Kokoonpano:
Jere Mäntysalo – kitara
Jesse Salo – laulu
Kalle Hänninen – basso
Ville Penkari – kitara
Tapio Haverinen – rummut

https://www.facebook.com/gardenofstonetre 
https://www.instagram.com/garden_of_stone_official 
https://gardenofstoneband.bandcamp.com 


Kuva: Kalle Kervinen
Lähde: Inverse Music Group

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.