Final Assault soittaa videollaan albuminsa ”Dead By Dawn” läpi kokonaisuudessaan

Kuvakaappaus
MAINOS:



Tiedote 4.6.2021
Crossover –ryhmä Final Assault juhlistaa ’Dead by Dawn’ -levyn kymmentä vuotta ja julkaisi treenikämpällä kuvatun videon, jossa yhtye soitti koko levyn läpi.
Final Assaultin toinen albumi ’Dead by Dawn’ ilmestyi kesäkuussa 2011.
Bändi julkaisee nyt levyn 10-vuotis juhlapainoksen, jossa on mukana ennen kuulematon kappale ’Suffer the Children’ ja aiemmin vain King of Shame 7” vinyylillä julkaistu ’King of Shame’ sekä Misfitsin ’Death Comes Ripping’ ja Suicidal Tendenciesin ’I Feel Your Pain’.
”’Suffer the Children’ tippui aikoinaan levyltä pois, kun se ei bändin mielestä sopinut muuhun levykokonaisuuteen ja jäi toteutukseltaan hieman demomaiseksi. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin, biisi on mitä mainiointa ’previously unreleased’ materiaalia. Tässä yhteydessä myös ’King of Shamen’ biisit pääsevät ansaitusti tällä juhlapainoksella digitaalisesti saataville.”
Näinä tapahtuma-alaa kurittavina aikoina, bändi halusi juhlistaa ’Dead by Dawnin’ kymmentä vuotta ja soitti nykykokoonpanollaan levyn läpi yhtyeen moinquee –treenikämpällä. Biisit vedettiin siinä järjestyksessä, kun levy piti alun perin julkaista, mukana myös ’Suffer the Children’.
Live at moinquee:
Dead by Dawn (10th Anniversary Edition) albumin Spotify –linkki,
Dead by Dawn (10th Anniversary Edition) albumin Bandcamp –linkki,
Yhtye netissä:

Lähde: Final Assault
kuva: Kuvakaappaus

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.