20-vuotias Tuska Festival hellii herkuttelijoita

MAINOS:Ensiluokkaisia à la carte -elämyksiä ja mökkikokemuksia keskellä Suvilahtea

Tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan viettävä Tuska Festival kattaa Suvilahteen paitsi upean metalliohjelmiston, myös vatsan täydeltä nautiskeltavaa. Tänä vuonna menossa on mukana myös ensimmäistä kertaa Tableonline.fi, jonka kautta kävijät voivat varata ennakkoon pöydän jo klassikoksi muotoutuneesta alueella sijaitsevasta Black Dining -ravintolasta.

”Kun yhteistyö Tuskan kanssa tuli mahdolliseksi, en epäröinyt hetkeäkään projektia. Pöytävarausten tuominen sopii festareille tosi hyvin, koska varauksen tekemällä voi varmistaa, että myös pääsee syömään suunnitelmiensa mukaisesti, eikä joudu jonottomaan ja pahimmillaan missaa suosikkibändiään. Kun kaikilta varaajilta veloitetaan pieni ennakkomaksu, joka palautetaan paikan päällä, se puolestaan varmistaa ravintolalle, että varaajat ovat paikalle tulossa eikä pöytiä jouduta pitämään turhaan tyhjänä mahdollisten ohareiden takia”, Tableonline.fi:n toimitusjohtaja Ville Heinonen toteaa ja lisää tulevan Tuskan olevan hänelle myös toisella tasolla tärkeä tapaus:

”Olen erityisen tyytyväinen henkilökohtaisesti siitä, että ensimmäinen yhteistyökumppani festareiden osalta oli nimenomaan Tuska, koska omalla soittolistalla pyörii pitkälti sama esiintyjäkavalkadi, mitä Tuskassakin on esiintymässä. Vähän hävettää tunnustaa, että tästä huolimatta Tuska-neitsyyteni on jostain syystä vielä tallella. Mutta toisaalta mikäpä sen parempi ajankohta menettää se kuin 20 vuotisjuhlafestarit”, Heinonen jatkaa tyytyväisenä.

Korkealuokkaisen à la carten lisäksi lisäksi alueelta löytyvät kattavat ruokatarjonnat aina savustetuista BBQ-herkuista intialaisiin makuihin, artesaanimakkaroihin, kasviselämyksiin sekä pientuottajien jäätelöihin.

”Yksi uutuus on Tulinen Grillialue. Uudessa konseptissa pääsee nauttimaan paitsi luonnollisesti grilliherkuista, koko mesta on suunniteltu olemaan kuin retki mökille keskellä Suvilahtea. Alueella on myös suuren suosion saavuttanut sauna löylymestareineen, shottibaari sekä kuppausta. Vain hyttyset puuttuvat tältä mökkireissulta”, Tuskan järjestävän Finnish Metal Events Oy:n toimitusjohtaja Eeka Mäkynen hymyilee.

Yksi tämän vuoden uutuuksista on myös alkoholittomia herkkujuomia tarjoileva HEALTHY SHIT! – Mocktails & Daydreams -baari, josta löytyy laatukahveja, mocktailseja sekä muita darran pelastajia. Oluen ystäville on tarjolla myös erikoisjuomia, viskin ystäviä hemmotellaan omalla sopella, ja viinilasit kohotetaan 20-vuotiaalle tapahtumalle laadulla yhteistyössä Viinitien kanssa:

“Viinihän on parhaimmillaan hyvässä seurassa nautittuna ja tämän metalliväki on ymmärtänyt: tiskillä tilataan usein lasillinen kaverillekin, ellei jopa pullo koko seurueelle. Viime kesän hyvän palautteen kannustamana ja juhlavuotta kunnioittaen Tuskan viinilista on tänä vuonna aikaisempaa laajempi. Viime vuoden valikoimasta säilytettiin kiitosta niittäneet Petit Balthazarit, Suomen myydyin ja Hesariltakin viisi tähteä napannut Champagne Chouette de Champillon sekä Marco ‘Winepunk’ Zanettin Mazel Tov Prosecco ja Mouth Bomb -punaviini. Uutuuksina listalle nousevat saksalainen Akuutti Riesling, australialainen Full Fat White, Navarran autiomaasta tuleva luomurosé sekä litran pullossa kulkeva Fiesta-luomupunaviini”, Juuli Leppänen Viinitieltä vinkkaa.

Tuska Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 30.6. – 2.7.2017.

www.tuska.fi

Black Dining -pöytävaraukset: https://www.tableonline.fi/ravintola/black-dining

Kuvat: Jesse Kämäräinen / Tuska

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.