Tamperelainen Egokills julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon “Life’s A Party”

MAINOS:



Tiedote 2.2.2023

Tamperelainen Egokills palaa näyttävästi julkaisukantaan lähes kahden vuoden tauon jälkeen. Ensi syksynä luvassa on yhtyeen kolmas pitkäsoitto, jonka pohjustaminen alkaa nyt railakkaalla groovella ja banjoriffillä höystetyn Life’s A Party -singlen musiikkivideolla. Kappale ilmestyy suoratoistopalveluihin keskiyöllä.

Musiikkivideo on Timo Lepistön ohjaama ja Anthony Putkosen kuvaama. Videolla bändi nähdään luonnollisessa elinympäristössään, eli matkailuauton edustalle leiriytyneenä.

Tarttuvan bilebiisin on kirjoittanut laulaja Janne Selo, joka tunnetaan myös Uniklubin kitaristina. Kappale alkaa banjolla, jonka bändi löysi Fantom Studion nurkasta. Banjo-osuudet soitti yhtyeen virtuoosimainen kitaristi Niko Viita-aho.

”Kappaleen tehtävänä on muistuttaa synkkien aikojen keskellä, mistä elämässä on lopulta kyse. Kevättä rintaan ja sisäiset banjot laulamaan. Vedä hyvin! Elä hyvin!”, Janne Selo kehottaa.

Egokillsin aikaisemmat albumit Creation (2014) ja Mellowhead (2018) ovat vieneet yhtyeen ympäri Eurooppaa, yhteensä 12 eri maahan. Viime vuoden aikana työstetyn albumin vastaavana tuottajana toimi Matti Lötjönen, joka on tuottanut muun muassa Huora-yhtyeen levyt. Laulutuottajana toimi Olli Anttila.

Uuden singlen julkkarijuhlia vietetään Tampereen Hönössä 3.2. Lisätietoja tapahtumasta täällä. Yli kolmen vuoden keikkatauon aikana bändi on syntynyt treenikämpällä uudelleen, ja on nyt uransa parhaassa terässä.

”Tule paikalle ja koe Egokills parempana kuin koskaan ennen!”, rumpali Vilho Rajala kehottaa.

EGOKILLS | FACEBOOK | INSTAGRAM |SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR