Amorphis julkaissut ensimmäisen singlen ”The Bee” tulevalta ”Queen Of Time” -levyltä

Amorphis on julkaissut ensimmäisen singlen ja lyriikkavideon ”The Bee” tulevalta toukokuussa ilmestyvältä ”Queen Of Time” –levyltä. ”Queen Of Time” julkaistaan 18.5.2018 Nuclear Blastin kautta. Levyn kappalelista sekä ennakkotilaustiedot myös katsottavissa alta. Kansitaiteesta vastaa jälleen Jean ”Valnoir” Simoulin, joka visualisoi levyn teeman onnistuneesti.

Kitaristi Esa Holopainen kommentoi uutta kappaletta:

This song is a very powerful opener and gives a nice picture of what the whole album is all about. You can already hear some new elements like choirs and orchestral arrangements in it.

Vokalisti Tomi Joutsen lisää:

Of course, the lyrical inspiration is a bee, also in a metaphoric way. The tiniest thing can sometimes be the most important thing. A bee can bring life or if we destroy all the bees, life will stop here. It’s a very beautiful animal, that’s why you can find it on the album cover too. The track itself is a kind of progressive and I’m sure that it will surprise some fans in a positive way. We love it!

1. The Bee
2. Message In The Amber
3. Daughter Of Hate
4. The Golden Elk
5. Wrong Direction
6. Heart Of The Giant
7. We Accursed
8. Grain Of Sand
9. Amongst Stars
10. Pyres On The Coast

11. As Mountains Crumble
12. Brother And Sister

Ennakkotilausta voi jättää linkistä.

Artikkelikuva: Lars Johnson Photography
Lähde: Nuclear Blast


Please enter your comment!
Please enter your name here