Yngwie Malmsteen tukemassa suomalaista juniorijoukkuetta

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Legendaarinen ruotsalaiskitaristi Yngwie Malmsteen yllättää tukemalla suomalaisen juniorijalkapallojoukkueen toimintaa. Hyvinkään Palloseuran (HYPS) vuonna 2008 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue sai Yngwien mukaan yhdeksi joukkueen sponsoreista.

Kitaravirtuoosin nimeä kantava logo näkyy painettuna joukkueen peliasussa ja muussa viestinnässä yhdessä muiden sponsorien kanssa. Millään sarjatasolla ei Suomessa ole tiettävästi vastaavaa nähty. Sponsorien tärkeällä tuella joukkueelle voidaan hankkia pelivälineitä, palloja, peliasuja ja maksaa kenttä -ja salivuoroja.

Hyvinkään Palloseura on toiminut vuodesta 1947 ja sen edustusjoukkue pelaa kolmosdivaria.

Kuvassa HYPS P08-joukkueen pelaajista Luukas Räsänen (vas.), Mikael Harainen ja Jooa Alander. Kuva: Pete Alander (c).

Yngwie Malmsteen julkaisi edellisen levynsä “Spellbound” vuonna 2012 ja elämänkertansa “Voittamaton” 2015. Tällä hetkellä hän on työstämässä uutta levyä ja markkinoi helmikuussa 2016 järjestettävää Guitar Gods Festivalia, jossa esiintyy Yngwien lisäksi myös Nicko McBrain, Rudy Sarzo ja Steve Vai.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here