World Without julkaisi musiikkivideon “I, Exorcist” -singlestään

MAINOS:Tiedote 7.7.2021

Kesäkuun alussa ensimmäisen singlensä I, Exorcist julkaissut modernia metallia, popahtavaa trashiä ja hardcorelaulua yhdistelevä World Without julkaisi rienaavan musiikkivideon keskiviikkona 7.7. Video on kokonaisuudessaan Pete Voutilaisen aka One Eye Peten (One Eye Media) käsialaa ja jatkaa kappaleen kantaaottavaa teemaa ihmisten pakonomaisesta tarpeesta tuoda omaa uskomustaan esille jyräten samalla kaikkien muiden aatteet. Videon visuaalinen maailma on yhdistelmä synkkyyttä ja tabuilla leikittelyä.

Katso I, Exorcistin musiikkivideo täältä:

World Without on nelihenkinen helsinkiläistynyt metalliyhtye, jonka keulakuvana on laulaja-kitaristi Ville Suorsa (For the Imperium). Hänen kanssaan pittiä pyörittävät Stratovariuksessa mainetta niittänyt rumpali Rolf Pilve, äänityksestä ja tuotannosta vastaava kitaristi Aleksi Villberg sekä raudan luja bassotaiteilija Pekka Rajamäki.

World Withoutin musiikissa on kuultavissa vaikutteita metallilegendoista kuten Slipknotista ja In Flamesistä aina modernimpiin jätteihin kuten Bring Me The Horizoniin ja Killswitch Engageen. Agressiivisuus yhdistettynä yhtyeen soittotaitoon sekä uniikkiin musiikilliseen visioon synnyttävät helposti lähestyttävän metallipaletin, johon kuka vain voi tarttua – kunhan antaa ensiksi pikkusormen paholaiselle.

World Withoutin seuraava single A World Without Light julkaistaan 13.8. ja Light EP 24.9.


Lähde: Haiku Approves Music

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.