Wolfhorde julkaisee tribuutin suomalaisen metallimusiikin uranuurtajille

Wolfhorde julkaisee joulukuussa tribuutti EP:n ”The Great Old Ones”, joka sisältää kolme kappaletta suomalaisen metallimusiikin uranuurtajilta. Yksinomaan digitaalinen julkaisu sisältää kappaleita yhtyeiltä Finntroll, Moonsorrow ja Amorphis. Nämä yhtyeet ovat suuri inspiraation lähde Wolfhordelle sekä monille muille.

Wolfhorde on pohjimmiltaan Folk Metal-yhtye, mutta kategorisoinnit sikseen. Tällä julkaisulla haluamme muistuttaa kuinka monta eri tyyliä mahtuu myös yhden genremäärittelyn alle. Ajan saatossa olemme saaneet kuulla monia hienoja ja omaperäisiä teoksia aina Amorphiksen 90-luvun death metallista, Moonsorrow:n pakanametalliin ja Finntrollin raivokkaaseen peikkohumppaan.

Kaikki julkaisulla olevat kappaleet nitoutuvat yhteen suurista eroavaisuuksistaan huolimatta. Jopa laulettu kieli oli jokaisella eri. Ajattelimme, että näiden omaperäisten kappaleiden julkaiseminen yhdessä olisi mielenkiintoinen aikamatka aina oman suomalaisen metallin alatyylilajin syntyjuurille saakka.

Wolfhorde-yhtyeen säveltäjä ja kitaristi Werihukka kertoo:

Uskon, että kaikkien tulisi aina silloin tällöin unohtaa musiikin lokerointi ja nauttia erilaisista vivahteista, jotka ovat musiikin suola. Tällä julkaisulla joka kantaa nimeä The Great Old Ones eli suuret muinaiset, Wolfhorde haluaa näyttää miten laaja kirjo erilaista musiikkia yhden tyylilajin juurille mahtuukaan. Ottakaa rento asento ja nauttikaa musiikista.
Sillä välin Wolfhorde keskittää energiansa uuden täyspitkän albumin työstämiseen.

”The Great Old Ones” julkaistaan 1.12.2017 Inverse Recordsin kautta.

EP:n teaser katsottavissa alta:

Kappalelista:
1. Jaktens Tid (Finntroll cover)
2. Kylän Päässä (Moonsorrow cover)
3. Sign From The North Side (Amorphis cover)

Linkit:
https://wolfhorde.band
https://www.facebook.com/WolfhordeBandOfficial
https://twitter.com/wolfhordeband
https://wolfhorde.bandcamp.com
https://www.instagram.com/wolfhorde
http://spoti.fi/2zf3zZZ

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here