Within Temptation saapuu Ouluun tammikuussa

Tiedote 11.12.2018

Samalla juhlitaan Club Teatria Oulun uuden VIP:n avajaisia.

Vuonna 1996 perustettu Within Temptation on noussut maailmanlaajuiseen suosioon sinfonisen ja tummasävyisen metallin sanansaattajana. Yhtye on kahminut listojen kärkisijoituksia ja arvostettuja palkintoja, sekä esiintynyt ympäri maailmaa loppuunmyydyillä keikoilla. Within Temptationin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat mm. ”What Have You Done”, ”Stand My Ground”, ”All I Need”, “Faster” ja ”Frozen”.

Bändi päätti hiljattain laajan Euroopan -kiertueensa ja nähtiin Espoossa lokakuussa, mutta saadaan nyt hyvin eksklusiiville keikalle Ouluun Club Teatrialle perjantaina 18.1.2019. Ennakkoliput tulevat myyntiin Ticketmasterissa keskiviikkona 12.12. klo 12:00.

Illan lämppäribändinä nähdään hyvässä nousukierteessä oleva kotimainen Dark Sarah. Yhtyeessä vaikuttavat laulaja Heidi Parviaisen lisäksi mm. Raskasta Joulua -projektin perustaja ja johtava kitaristi Erkka Korhonen sekä toisena vokalistina JP Leppäluoto.

Oulu tarjosi Club Teatrialle uudet tilat Limingantullista osoitteessa Krouvintie 9. Rakennuksessa on aiemmin toiminut rautakauppa Starkki. Club Teatria Oulun avajaisviikonloppua vietettiin näyttävästi 16.-17.11. ja se huipentui Sunrise Avenuen konserttiin. Kaiken kaikkiaan avajaisviikonloppuna Club Teatrialla vieraili lähes 5000 ihmistä.

Club Teatrian myyntipäällikkö Sami Alasimi on uudesta VIP:sta innostunut.

Club Teatrian VIP-palvelut tarjoaa ainutkertaisen tavan nauttia keikkaillasta. VIP:n 250 hengen tiloissa on 24 kappaletta neljän hengen pöytiä, jotka ovat varattavissa etukäteen vaikka koko vuodeksi kaikille keikoille. Ravintolassa on pöytiin tarjoilu, loistavat näkymät suoraan esiintymislavalle ja äänentoisto kunnossa. Lisäpalveluna meiltä voi tilata vaikka limusiinikuljetuksen keikalle ja sieltä pois, joten lähes kaikki on nyt mahdollista. Koko VIP:n idea on tarjota mahdollisimman hyvää palvelua ja parasta siinä on, että tästä luksuksesta voivat päästä nauttimaan ihan kaikki, sillä rajallinen määrä VIP-lippuja tulee aina joka keikalle myyntiin Ticketmasterin kautta. Meillä ei ole naamavippiä.

Nyt avattava VIP sijoittuu nykyisen baarin yläpuolelle ja sieltä tulee olemaan esteetön näkymä esiintymislavalle. VIP-asiakkaille on oma sisäänkäynti, oma baari sekä omat WC:t.

Within Temptation +support: Dark Sarah
perjantai 18.1.2019

Liput:
ennakkolippu 59,00€
ovilippu 70,00€
VIP-lippu 99,00€
Liput tulevat myyntiin Ticketmasterille keskiviikkona 12.12. klo 12:00

Aikataulu:
19:00 ovet
20:00 Dark Sarah
22:00 Within Temptation

Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here