Whitesnake-kitaristi Joel Hoekstran 13-projekti julkaisee toisen levynsä helmikuussa 2021


Whitesnake-kitaristi Joel Hoekstra julkaisee toisen levynsä ”Running Games” 13-projektin kanssa helmikuussa 2021. Hoekstran mukana levyllä kuullaan Symphony X –vokalisti Russell Allenia, basisti Tony Franklinia, rumpali Vinnie Appicea sekä kosketinsoittaja Derek Sheriniania. Lisäksi Jeff Scott Soto laulaa taustaosuuksia.

Levyn ensimmäinen single ”Hard To Say Goodbye” on kuunneltavissa alta.

Hoekstra kommentoi:

Years ago, I released three solo albums that were mainly instrumental guitar music. With Joel Hoekstra’s 13, I have started to work on something that showcases my production, writing, and playing in the genre that I’m known for, which is melodic hard rock. ”‘Hard to Say Goodbye’ definitely represents the more melodic sound of the album, but rock fans can also look forward to some aggressive tracks.

’Running Games’ julkaistaan Frontiersin kautta 12.2.2021. Ennakkotilausta saa jätettyä linkistä.

Kansitaide ja kappalelista:

1. Finish Line
2. I’m Gonna Lose It
3. Hard To Say Goodbye
4. How Do You
5. Heart Attack
6. Fantasy
7. Lonely Days
8. Reach The Sky
9. Cried Enough For You
10. Take What’s Mine
11. Running Games
12. Lay Down Your Love (Bonus Track – Digital)

Joel Hoekstra (Whitesnake/Trans-Siberian Orchestra) – guitars
Russell Allen (Symphony X, Adrenaline Mob) – lead vocals, backing vocals
Vinny Appice (ex-Black Sabbath, DIO) – drums
Tony Franklin (ex-The Firm, Blue Murder) – bass
Derek Sherinian (Sons Of Apollo, Dream Theater, Black Country Communion) – keyboards
Jeff Scott Soto (Sons Of Appollo, Trans-Siberian Orchestra) – backing vocals
Lenny Castro (TOTO) – percussion
Chloe Lowery (Trans-Siberian Orchestra) – backing vocals
Dave Eggar (Evanescence, Coldplay) – cello
Katie Kresek (Adele, Five For Fighting) – violin, viola

Lähde: Frontiers
Kuva: Ville Krannila ©Metalliluola


Please enter your comment!
Please enter your name here