White Flamen uusi single “Dark Days” julkaistu

Kuva: RobeDroid Photography
MAINOS:Tiedote 17.1.2020

Tamperelainen hard rock -yhtye White Flame on julkaissut uuden ”Dark Days” -nimisen singlen. Kappale on jatkumoa yhtyeen edelliselle ”Walk Of Shame” -biisille.

Energinen, rap rock -mausteella maustettu kappale kertoo nimensä mukaan työläisen raskaasta elämästä ja päivistä, jotka biisissä kuitenkin jätetään taakse.

”Dark Days” -kappale näki ensi valonsa vuonna 2014 pidetyssä yhteisessä biisintekosessiossa, jossa yhtyeen kitaristi Olli Anthon Anttilan mukaan syntyi useampi sävellys:

Maailmaan mahtuu myös positiivista rock-fiilistä. Tehtiin kimpassa tukku biisejä ja ne julkaistaan, jotka ansaitsevat tulla kuulluksi. Session jälkeen ”Dark Days” koki hitikkään evoluution tuottaja Joonas Parkkosen käsissä.

Vuosituhannen alussa, vuonna 2002 perustettu White Flame julkaisi debyyttilevynsä vuonna 2007 ja on sen jälkeen julkaissut pari levyä lisää, keikkaillut muun muassa Euroopassa ja noussut kappaleillaan myös singlelistojen kärkeen. Viime vuosina bändiä ei ole kuitenkaan nähty kuin satunnaisesti keikoilla. Yhtyeen jäsenet tekevät tahoillaan ammattilaisina musiikkia. Anttilan lisäksi bändiin kuuluvat laulaja Vince Boncamper, basisti Sami Vataja ja rumpalisti Jony Oittinen.

https://www.facebook.com/whiteflamemusic/

Kuva: RobeDroid Photography,www.robedroidphoto.com

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.