Where’s My Bible julkaisi synkän musiikkivideon singlestä ”Werewolves of Ghost Town”

Kuva: Teppo Ristola Photography

Tiedote 29.4.2020

Heinolalainen Where’s My Bible julkaisi tänään uuden singlen ja musiikkivideon kappaleesta  ’Werewolves of Ghost Town’. Julkaisusta vastaa jyväskyläläinen Inverse Records.

KATSO Werewolves of Ghost Town musiikkivideo:

Vokalisti Jussi Matilainen kommentoi:

Musiikkivideolle otettiin sama suunta kuin itse biisissäkin, synkähkö ja vakava. Eli huumoria ei ole löydettävissä tällä erää. Videon vakavuuteen vaikutti mm. myös se että omalta osaltani lähdin kunnioittamaan edesmenneen ystävän muistoa.

Pyrimme tuomaan esille pahuuttaa minkä jokainen ihminen voi kohdata elämässään menestyksestä tai elämäntilanteesta riippumatta. Videon teemaa ja ulkoasua lähdimme rakentamaan biisin nimen sekä sanoitusten pohjalta. Siksi tärkeää oli saada mukaan susia kuvaamaan vertauskuvallisesti ihmisen sisäistä ilkeyttä sekä meissä jokaisessa elävää sutta, sekä hyvässä että pahassa.

En olisi ikimaailmassa uskonut katsellessani Wardrunan ”voluspá” musiikkivideota käyttävämme vielä joskus videollemme täsmälleen samoja susia joka oli erittäin merkittävä ja innostava asia projektin rakentamisessa. Teimme ison työn ja onnistuneesta lopputuloksesta kuuluu kiitos kaikille jotka olivat mukana videota mahdollistamassa.”

Kitaristi Pasi Löfgrén jatkaa:
Uusi biisimme on synkempää ja melodisempaa wmb:n tuotantoa joka näyttää myös vahvasti suuntaa johon olemme musiikillisesti menossa. Osa biisin riffeistä on ensinmäisen julkaisumme aikaisia jotka olivat jääneet pöytälaatikkoon muhimaan.
Itseasiassa riffit ovat toisesta koskaan wmb:lle kirjoitetusta biisistä. Päätimme vuosien jälkeen ottaa sen kuitenkin uudelleen käsittelyyn joka osoittautui erittäinkin hyväksi päätökseksi. Biisi muutti paljonkin muotoaan ja palasten loksahdellessa täydellisesti paikoilleen saimme luotua jotain uutta ja kaunista silti kuullostamalla itseltämme. Eli lopputuloksena taattua Where’s My Bibleä. 

Singlen kansikuva Petri Lampela / singlen kuvat Leila Luodemaa
Kokoonpano:
Jussi Matilainen – Laulu
Toni Hinkkala – Kitara
Pasi Löfgren – Kitara
Jarno Laakkonen – Basso
Kalle Takalo – Rummut

Linkit:
Lähde: Inverse Records
Kuva: Teppo Ristola Photography

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here