Velvet Ocean julkaisi musiikkivideon ”Elysian Fields” -kappaleestaan

Elysian Fields -videon kuvaukset toivat bändille jopa porttikiellon kirkkoon.

Kuva: Jarkko Ronkainen

Tiedote 23.5.2020

Aiemmin tänä vuonna Purposes and Promises -albuminsa julkaissut Velvet Ocean paljastaa tänään upean ”Elysian Fields” -videonsa, jota on kuvattu viime kesänä Pietarissa sekä Pietarin ulkopuolella Sapernyn kylässä, missä on lavasteita venäläisen Stalingrad-elokuvan jäljiltä.

”Pari paikallista kaveria kuskasi meitä ympäri kaupunkia pakettiautolla päivän ajan ja kävimme kuvaamassa mielenkiintoisen näköisissä paikoissa. Kieltämättä saimme pietarilaisella hautausmaalla aika pitkiä katseita, kun ryykäsimme sinne hevikamppeissa. Yhteen kirkkoon saimme jopa porttikiellon, vaikka ei meillä kyllä mitään pakanallisia aikeita ollut mielessä”, Jarkko Ronkainen kertoo.

Kuvauspaikat valikoituivat sen perusteella, että bändi halusi videoon jonkinlaista maailmanlopun meininkiä.

”Menimme lähes tuhoutuneeseen rakennukseen kuvaamaan ja se oli tosi skitsoa. Katosta roikkui kivenlohkareita ja lattioissa oli isoja reikiä, joista olisi voinut pudota. Onneksi kuitenkin hengissä selvittiin! Se täytyy sanoa, että oli kyllä kuumat paikat”, vokalisti Riitu Ronkainen jatkaa.

Lasten osuudet videossa kuvattiin Hailuodon Tömpässä, jossa kuvausporukka oli paarmojen syötävinä.

”Kiva oli soittaa akustista nahkatakki päällä 30 asteen helteellä, kun aurinko porottaa kirkkaalta taivaalta ohtaan, paarmat puree niskasta ja terävä kivi persuuksissa. Toisaalta tuli tuommonen sopivan tuima ilme aikaiseksi”, Jarkko hymyilee ja jatkaa: ”Bändiosuus kuvattiin oululaisessa teollisuushallissa, ja se oli lopulta ehkä helpoin osuus ku ei ollut venäläisiä mummoja eikä paarmoja kimpussa”. 

Velvet Ocean on:

Riitu Ronkainen – laulu
Jarkko Ronkainen – kitara ja laulu
Jani Lehtinen – kitara
Tuomas Vesa – basso
Bastian Schallschmidt – rummut
Jami Alaverronen – kosketinsoittimet
Arto Alikoski – sello

FACEBOOK | INSTAGRAM

*

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Jarkko Ronkainen

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän