Amon Amarth valmistelee uutta albumia.

MAINOS:172513

Melodisen death metallin “viikinkilähettiläät” Amon Amarth on aloittanut uuden albumin työstämisen. Yhtyeen laulaja Johan Hegg laittoi twitteriin varsin tyylikkään valokuvan mökiltä, jossa uuden albumin valmistusprosessi on pyöräytetty käyntiin. Yhtyeen on tarkoitus siirtyä studioon syksyn aikana ja uutta levyä voidaan odotella julkaistattavaksi ensi vuoden puolella. Edellinen täyspitkä “Deceiver of the Gods” julkaistiin vuonna 2013.

Tästä voit katsoa Johan Heggin twitteriin laittaman kuvan. Näissä maisemissa uskoisi viikinkijumalien johdattelevan yhtyettä kohti aina vain parempia sävellyksiä.

CMntz5cVAAAK2Ns

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-