UUSI METALLIMUSIIKIN ERIKOISOHJELMA PÄÄKALLOPAIKKA

radio autere
UUSI METALLIMUSIIKIN ERIKOISOHJELMA PÄÄKALLOPAIKKA

Maanantaisin klo. 10-11 19.lokakuuta alkaen taajuudella 106,6 FM Ylä-Pirkanmaalla ja netissä www.radioautere.fi. Uusintana perjantaisin klo. 12-13

Pääkallopaikka ohjelman juontajana toimii oululaien monitoimimies Aki Häkkinen. Aki on tuttu mm. Wild Blood Magazinen päätoimittajana, tatuoijana, kustomoitujen moottoripyörien rakentajana ja pitkänlinjan metallimuusikkona. Orkestereita, joiden nokkamiehen paikalta herran on voinut bongailla vuosien saatossa ovat mm. Grinister, Perfect Chaos ja Quake the Earth. Pääkallopaikka ohjelma tulee tarjoamaan viikon alkuun taatusti erilaisen piristysruiskeen metalli- ja hardcore musiikin kentältä mielenkiintoisia vieraita unohtamatta. Ensimmäisessä ohjelmassa Akin vieraana on Marco Järvenpää, Jalometallin ja suomen suurimman rock-klubin Club Teatrian promoottori.

juontaja

Aki Häkkinen kommentoi tulevaa haastettaan näin:

”-Jännittävää päästä toteuttamaan kauan aikaa pienessä mielessäni muhinutta ideaa omasta radio-ohjelmasta raskaamman musiikin saralta. Toivon, että kuuntelijat löytävät shown ja tehdään tästä sellainen vähintäänkin hyvä ja energinen pamaus viikon alkuun! Soittelen biisejä, jotka minun mielestäni ovat kuulemisen arvoisia ja mukaan mahtuu tuotantoa aina 90-luvulta tähän päivään. Toivottavasti onnistun tuomaan esiin myös jo unohdettuja tai kenties sinulle vielä tuntemattomia helmiä. Skenen uutisia eikä mielenkiintoisia haastatteluja tietenkään unohdeta, joten tässäkin päivässä siis pysytellään; ohjelmassa on viikon demo-osio, jolloin lahjakkaimmat pääsevät esille. Stay tuned!”
Pääkallopaikalla – Aki Häkkinen.

http://www.radioautere.fi
+358-44 986 4411

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here