Turmion Kätilöt: ”Naitu”-video sensuroimattomana Pornhubissa

Loppukesään ja syksyyn tiedossa lisää keikkoja

kuva: Susanna Raitamaa

Tiedote 25.4.2020

Turmion Kätilöt julkaisi viikko sitten valtavaan suosioon nousseen Global Warning -levynsä, joka sai paljon medianäkyvyyttä varmasti myös albumilta viimeisenä lohkaistun Naitu-kappaleen takia. Härskeillä sanoilla höystetty biisi sai monien posket punoittamaan, ja etenkin, jos uskalsi katsoa sen ikärajallisen ja varoituksilla varustetun musiikkivideon, joka keräsi viikossa lähes 70 000 katselukertaa. Kätilöistä viimeinen silaus kuitenkin vielä puuttui, ja siispä videon sensuroimaton video julkaistaan  – Pornhubissa.

Videon ohjaaja Rauli Ylitalo kommentoi ratkaisua seuraavasti:

”Videon julkaisusta lähtien kaiken maailman Kapteeni Koukun yksikätiset surffarit ovat ahdistelleet meitä sen verran paljon, että oli pakko julkaista myös tällainen tahmatassuversio. Muistakaa pestä käsiä!”

Industrial metal -porukassa mikinvarressa riehuva MC Raaka Pee taas filosofoi näin:

”TISSIT! Suurin osa ihmiskunnasta on pitänyt joskus tissiä suussaan. Ne ovat suuressa osassa myös uudella musiikkivideollamme. Tiesimme, että tämä tulisi olemaan kynnyskysymys kaikille tekopyhille somealustoille. Sen kunniaksi päätimme poistaa sensuurin kokonaan ja mennä operoimaan sinne, missä asioista saa puhua niiden oikeilla nimillä. Siinä sitä on, ala niellä.”

Sensuroimaton video on nyt katsottavissa täällä.

Kesä- ja heinäkuun keikat on tältä vuodelta peruttu, mutta näillä näkymin elokuussa on mahdollista festaroida – ja Turmion Kätilöt onkin kiinnitetty uutena nimenä Tampereen Saarihelvettiin 7.-8.8. Rajoitusten ja niiden poistumisten varmistuttua keikkoja on tiedossa vielä lisääkin – ajankohtaiset tiedot päivitetään yhtyeen kotisivuille. Konsertteja odotellessa yhtye järjestää 25.4. kuitenkin Q&A-session, jossa nähdään myös Shaq-U:n infernaalista meikkiopetusta. Sessio pidetään orkesterin YouTube-kanavalla.

FACEBOOK | WWW | INSTAGRAM | TWITTER

Turmion Kätilöt on:

MC Raaka Pee – laulu
Master Bates – basso
B. Undertaker – kitara
RunQ – kosketinsoittimet
Shag-U – laulu
DQ – rummut

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Susanna Raitamaa

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän