Traileri Lindemannin Suomen keikasta, soittoajat ja tuore settilista katsottavissa

Saksalais-ruotsalainen voimakaksikko Lindemann julkaisi marraskuussa 2019 toisen albuminsa, ”F&M”:n, jonka myötä duo on lähtenyt myös ensimmäiselle kiertueelleen. Yhtyeen muodostavat sille nimensä antanut Rammstein-vokalisti Till Lindemann ja muun muassa Pain– ja Hypocrisy-yhtyeistä tuttu metallin moniottelija Peter Tägtgren. Seitsemän kiertueen kahdestatoista konsertista on Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä, mutta harvoihin ja valittuihin kuuluu myös Suomi, jossa keikka nähdään Helsingin Jäähallissa lauantaina 29.2.2020. Lämmittelijöinä toimivat Jadu ja Aesthetic Perfection.

Debyyttialbumi ”Skills In Pillsin” seuraaja ”F&M” jatkoi Lindemannin tarinaa yllättävin piirtein. Saksassa kultalevymyynteihin yltänyt ”Skills In Pills” esitettiin englanniksi, mutta ”F&M”:n lyriikat on kirjoitettu saksaksi. Levyllä viisi kappaletta on kirjoitettu Till Lindemannin ja Hampurissa toimivan Thalia-teatterin yhdessä laatimaan moderniin tulkintaan klassisesta Hannu ja Kerttu -sadusta. Näiden lisäksi levylle tehtiin kuusi uutta kappaletta.

Helsingin keikan aikataulu katsottavissa alta:

Ovet klo 19
Jadu n. klo 20
Aesthetic Perfection n. klo 20:40
Lindemann n. klo 21:30

Uusi traileri konsertista:

Zoran Bihacin ohjaama uusi musiikkivideo Lindemannin kappaleesta ”Platz Eins” nyt myös katsottavissa sekä tuoretta livetaltiointia Pariisista:

 

Euroopan kiertueen tuore settilista katsottavissa alta:

Lindemann Setlist Globen Annexet, Stockholm, Sweden 2020, Frau & Mann

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän