Tim “Ripper” Owens mukana suomalaisen Renegade Angelin uudella singlellä “Damnation”

Promokuva: Nemanja Stanojcic
MAINOS:

Tiedote 5.10.2021

Suomalainen melodista heavy metallia soittava Renegade Angel on julkaissut uuden singlen ja musiikkivideon nimeltään Damnation. Kappaleella on mukana vierailemassa mm. Judas Priestin ja Iced Earthin entinen vokalisti Tim “Ripper” Owens. Singlellä on lisäksi bonusraitoina Journey Into Madness kappaleesta Rollin Sound Studion miksaus sekä espanjankielinen versio jossa laulajana toimii Romina Barba.

Katso Damnation musiikkivideo:

Katso Tim “Ripper” Owensin videoterveiset:

Bändin kantava voima ja biisintekijä Jani Pöysä kommentoi:
“Mielestäni onnistuimme tuomaan aikaisempien kappaleidemme parhaat puolet ja luomaan oman mestariteoksen. Kappaleessa on vielä enemmän vaihtelua ja parempi tuotanto kuin aiemmissa kappaleissa. Riffit ja melodiat ovat vahvoja, mutta niitä vielä tukee syntti- ja laulustemmoja, pianoa, kitara- ja bassofillejä jotka vievät biiisin uudelle tasolle! Olen ylpeä siitä, kuinka kaikki tekivät niin uskomattoman työn ja pienimpiinkin ykityiskohtiin on annettu valtavasti huomiota. Mielestäni tämä on lähellä musikaalista nappisuoritusta ja toivotaan että muutkin tykkää tästä biisistä yhtä paljon kuten jokaikinen joka on ollut tässä mukana.” 
Biisilista:
1. Damnation
2. Journey Into Madness (Rollin Sound Studio mix)
3. Journey Into Madness (Spanish version) Kansikuva Wassay Khan
Kokoonpano Damnation -singlellä:
Alejandro Fernandez – Vocals
Tim “Ripper” Owens – Vocals
Lukky Sparxx – Guitars
Amadei Šaršanski – Bass
Vangelis Moraitis – Drums

Lähde: Inverse Records
Kuva: Nemanja Stanojcic 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.