The Psycho Season – Ghosts (2017)

Oululainen grunge-vivahteinen rock-/metalliyhtye The Psycho Season on iskenyt tulille uuden kolmen kappaleen singlen ”Ghosts”. Bändi on aiemmin julkaissut täyspitkän levyn sekä muutaman pienjulkaisun.

Heti ensihetkistä lähtien yhtyeen soitosta huokuu ammattimainen varmuus. Soundillisesti jälki on raskasta, erottelevaa mutta aikuismaisen tyylikästä. Nuoruuden rönsyilyyn ei sorruta, eikä siihen ole tarvettakaan. Biisit peilaavat vahvasti 90-luvulle tuoden musiikillisesti kaikuja mm. Alice In Chainsista. Vokalisti Jukka Ruottinen laulaa tasaisen varmasti, joskin olisin kaivannut vielä vahvempaa tulkintaa tietyissä osissa. Mutta hyvä näinkin.

Kolme kappaletta seisovat tukevasta jaloillaan. Jos ”Ghosts” edustaa rockaavampaa rouhintaa, niin toinen biisi ”Two Steps Back” menee jo ytimiin. Kappaleen hitaampi tunnelmointi ja raskaammat osiot osuvat erinomaisesti kohteeseensa. ”Fall Like Rainin” vahvuus pohjautuu taas kertosäkeen voimaan.

The Psycho Season on yhtye johon kannattaa ehdottomasti tutustua. Bändistä ja musiikista huokuu herrasmiesmäinen tyylitietoisuus. Vielä kun biisimateriaali on poikkeuksellisen vahvaa, niin jatkoon mennään niin että heilahtaa!

4-/ 5

Juha Karvonen

  1. Ghosts
  2. Two Steps Back
  3. Fall Like Rain

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here