The Haunted ja Spiritual Beggars Jalometalliin.

MAINOS:The-Haunted

The Haunted ja Spiritual Beggars Jalometalliin. Viime viikolla julkaistun At the Gatesin ohella ensivierailunsa Jalometallissa tekevät ruotsalaiset The-Haunted ja Spiritual Beggars.

Jalometallin kahden päivän ennakkoliput ovat myynnissä Lippupalvelun toimipisteissä. Erikoishintaiset Jalot Joululiput ovat saatavilla jouluaattoon asti alkaen 83,50 euron hintaan. Lisätietoa lipuista ja hotellipaketeista:www.jalometalli.net/liput

Koko tapahtuma on tänä vuonna ikärajaltaan K-18. Festivaalin promoottori Marco Järvenpää kommentoi, miksi Jalometalli on tänä vuonna sallittu vain täysi-ikäisille.
“Olemme pitkään seuranneet alaikäisten lipunmyynnin kehitystä. Määrät ovat romahtaneet viidessä vuodessa muutamista sadoista vain muutamiin kymmeniin. Myös tapahtuman ikärajattomuudesta aiheutuvat kulut ovat nousseet niin suuriksi, etteivät ne eivät ole enää puolusteltavissa. Ikärajamuutoksen myötä pystymme nyt rakentamaan entistäkin viihtyisämmän festivaalialueen, joka palvelee paremmin metallimusiikista nauttivaa yleisöä.”

Seuraava Jalometallin esiintyjäjulkistus on luvassa vielä ennen joulua.

www.jalometalli.net

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-