The Dogshit Boys julkaisi uuden singlen ”1980’s AT-AT”

Kuva: The Dogshit Boys

TIEDOTE 15.6.2021

Helsinkiläinen The Dogshit Boys julkaisi uuden punk-metal sinkun ”1980’s AT-AT”, joka on myös mukana kesällä julkaistavalla Old Skull Productionsin kansainvälisellä kokoelmakasetilla.

Katso video YouTubessa:

Kappaleessa yhtye reagoi virnuillen kaikkiin niihin kompleksisiin ongelmiin, joiden edessä seisomme. Maailma on menossa helvettiin ja ihmiskunta on uppoavan aaltopahvi-Titanicin kyydissä. Ruosteisen purtilon ruorissa rahanahneet pahan voimat tuijottavat omia ihraisia napojaan, vaikka jäävuori jo repii laivan kylkeä.
Ratkaisu tähän kaikkeen on tietenkin Tähtien Sota-elokuvista tuttu AT-AT -talsija, jonka puikoissa The Dogshit Boys talloo alleen niin ismit, valehtelevat maailmanjohtajat, kuin foliohattuiset kaikenfoobiset sopulit.
”Vi**u mä en kestä enää tätä pa*aa!”, tuumailee yhtyeen vokalisti La55e Dog samalla haaveillen nauttivansa aamukahvistaan ja päivän uutisvirrasta ilman jatkuvia huonoja otsikoita joka saralta.
Sinkulla The Dogshit Boys jatkaa edellisvuoden Flashrock Massacre -levyn thrash metal-punk-crossover-linjalla. Ja lisää on tulossa! Yhtye on koronasta ja siitä seuranneista rajoituksista huolimatta rustaillut uutta biisi-arsenaalia, josta 1980’s AT-AT on ensimmäinen näyte.

Lähde: Inverse Records

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here