The 69 Eyes soittaa 30-vuotisjuhlan kunniaksi livestream-keikan Helsingin Kulttuuritalolta kesäkuussa

Mainos
Saarihelvetti

The 69 Eyes soittaa 30-vuotisen uransa kunniaksi erikoiskeikan streamina Helsingin Kulttuuritalolta perjantaina 26.6.2020. Konsertti alkaa klo 20 Suomen aikaa. Kalliimmalla lipulla saa osallistua virtuaaliseen Meet&Greet -tilaisuuteen bändin kanssa.

Vokalisti Jyrki 69 kommentoi:

We’re excited to play our 30th anniversary show at Helsinki’s House Of Culture (Kulttuuritalo). It’s a legendary venue where I saw The Ramones back in the day… All the classic rock bands have played there over the years from Jimi Hendrix to Led Zeppelin to Metallica! Now we can invite all our fans all over the world to celebrate with us there.

The 69 Eyes at Sunborn Live Stream from Kulttuuritalo, Helsinki, Finland

Liput: 9,90€/16,90€

https://www.ticketmaster.fi/event/281135?language=en-us

Show times:
Los Angeles – 10:00 AM
Mexico City – 12:00 PM
New York – 1:00 PM
Sao Paulo – 2:00 PM
London – 18:00
Berlin – 19:00
Helsinki – 20:00
Moscow – 20:00
Sydney – 1:00 AM (+ 1 day)

Lähde: Nuclear Blast
Kuva: Jouko Posio ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän