Tampere Metal Meeting viimeisteli festarinsa kovilla nimillä

MAINOS:FINAL_FB_COVER

Tampere Metal Meetingin ohjelma on selvillä ja viimeiset kiinnitykset ovat death metallia soittavat Demilich, Convulse ja Worthless, black metal -pioneeri Barathrum, tunnelmallista metallia esittävä The Man-Eating Tree, Suomen ja maailman kovin Sentenced-tribuuttiyhtye Forever One ja kokeellisempaa musiikkia työstävä Circle.

Festareiden päiväkohtaiset esiintyjät:

PE 17.6.
Insomnium, Moonsorrow, Demilich, Circle, The Man-Eating Tree, Baptism, Omnium Gatherum, Lord Fist, Whispered ja Convulse.

LA 18.6.
Tiamat (Swe), Finntroll, Deströyer 666 (Aus), Kalmah, Nocturnus A.D. (US), Barathrum, Jess and the Ancient Ones, Ranger, Forever One plays Sentenced ja Worthless.

Yhden päivän ennakkolippujen myynti alkaa Tiketissä tiistaina 29.3.

Hinta 42 € + Tiketin käsittelymaksu ja mahdolliset toimituskulut.
Kahden päivän ennakot edelleen saatavilla!

Ennakot: http://tinyurl.com/z5bqghg

FB-event: http://tinyurl.com/hvw5e3f

 

www.tamperemetalmeeting.fi

www.facebook.com/TampereMetalMeeting

www.twitter.com/TreMetalMeeting

KOLLAASI
Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-