Tammikuussa 2018 Elmun Baarissa järjestettävä Metal Crane Festival julkistanut ensimmäiset esiintyjät

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Uusi raskaaseen musiikkiin keskittyvä Metal Crane Festival -tapahtuma saapuu ensi vuonna Helsinkiin ja valtaa Elmun Baarin 19.-20.1.2018. Tammikuussa järjestettävä tapahtuma on ensimmäinen laatuaan ja kokoaa saman katon alle yhteensä 8 eri yhtyettä – kansainvälistä väriäkään unohtamatta.

Ensimmäiset neljä yhtyettä on tänään julkistettu ja lavalle nousevat Bloodred Hourglass, Among The Prey, Harakiri for the Sky sekä Kalmah. Liput ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Kalmah
Suo, kuokka ja Kalmah..on todella suuri kunnia saada Kalmah osaksi Metal Crane Festivalia. Harvakseltaan kotimaassa keikkoja heittävä yhtye on viettänyt viime ajat ahkerasti työstäen 8. studioalbumiaan ja saapuu joulukuisen Euroopan kiertueensa jälkeen tammikuussa myös Metal Crane Festivalille.

Bloodred Hourglass
Mikkelistä ponnistava Bloodred Hourglass saapuu Helsinkiin lokakuussa julkaistavan ”Heal” -albuminsa jälkimainingeissa, osana alkuvuoden Suomen kiertuettaan. Melodisen death metallin tämän hetken kirkkaimpiin toivoihin lukeutuva Bloodred Hourglass viihdyttää niin levyllä kuin livenä. Tervetuloa todistamaan tämä väite todeksi!

Harakiri for the Sky
Viime aikojen kiinnostavimpiin ulkomaisiin yhtyeisiin lukeutuva, itävaltalaisyhtye Harakiri for the Sky saapuu tammikuun Suomen kiertueellaan myös Helsinkiin. Ahkeraan Euroopassa kiertävä post black metal -lupaus nähtiin elokuussa ensimmäistä kertaa Suomessa ja meillä on suuri ilo saada yhtye nyt toiselle Helsingin keikalleen.

Among The Prey
Vuonna 2013 perustettu jyväskyläläisyhtye Among the Prey nähdään osana ensi vuoden Metal Crane Festivalia. Yhtye työstää paraikaa tulevaa kakkosalbumiaan, joten tammikuussa päästään todennäköisesti kuulemaan ensimmäistä kertaa uusia kappaleita live-ympäristössä. Ja sehän selviää vain yhdellä tapaa!

METAL CRANE FESTIVAL, 19.-20.1.2018
Elmun Baari, Helsinki
K-18

Kalmah
Harakiri for the Sky (AUT)
Bloodred Hourglass
Among the Prey
+ 4

Kahden päivän liput (alk. 25€/kpl) myynnissä nyt Ticketmasterissa:
www.ticketmaster.fi

Facebook: http://www.facebook.com/metalcranefestival
Instagram: http://www.instagram.com/metalcranefestival

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän