Superdiesel julkaisi uuden singlen ”Superstar”

0
85
Superdiesel
Kuva: Jarmo Katila

Tiedote 10.7.2020

Vuonna 2016 perustettu helsinkiläinen Superdiesel julkaisi uuden singlen ”Superstar” heinäkuun 10. päivä. Viime vuonna kehutun esikoisalbuminsa ”Elevate” julkaissut raikkaan modernin rockin lipunkantaja haluaa tehdä kunniaa kaikille arjen sankareille ja supertähdille, joita me kaikki tavallaan olemme tässä hulluksi tulleessa maailmassa.

”Välillä meistä kaikista tuntuu, että ansaitsemme parempaa oli kyse sitten kunnioituksesta työpaikalla tai muista elämän osa-alueista. Joskus myös tuntuu, että menneiden sukupolvien luomat odotukset eivät enää sovi nykyiseen maailmaamme ja se saattaa tukahduttaa sisäisen palomme. Otamme osumaa elämästä, mutta pitää aina muistaa oma hyvinvointi ja uskoa itseensä. Olemme kaikki osaltamme luomassa parempaa maailmaa ja toivottavasti tämä biisi antaa kuuntelijoille energiaa jokaiseen päivään ja optimistisuutta tulevaisuuteen”, yhtye kirjoittaa.

Kannen kuva: Jarmo Katila
Superdiesel on aiemmin julkaissut debyyttialbumin lisäksi EP:n ”Introducing: Superdiesel” sekä radiosoittoa mm. Ylen kanavilla saaneen singlen ”High On Your Love”. Yhtyeen musiikkia on striimattu eri suoratoistopalveluissa lähes miljoona kertaa, joka on täysin itsenäisesti toimivalle bändille hieno saavutus. Yhtye onkin päättänyt käyttää hyväksi koronan takia peruuntuneiden keikkojen vuoksi vapautuneen ajan tekemällä ja julkaisemalla mahdollisimman paljon uutta musiikkia.
SUPERDIESEL – SUPERSTAR:
KEIKALLA:
28.08.2020: Bar Rock Bear, Vantaa
02.09.2020: On The Rocks, Helsinki

LINKIT:
– Virallinen kotisivu
– Instagram
– Facebook
– Spotify

– Youtube
KOKOONPANO:
Daniel Jakobsson – laulu
Toni Kajasti – kitara
Jere Riikonen – kitara
Henrik Sirelä – rummut

 

DISKOGRAFIA:
Introducing: Superdiesel EP (2016)
High on Your Love, single (2018)
Elevate, album (2019)
Superstar, single (2020)

*

Lähde: Superdiesel
Kuva:  Jarmo Katila

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here