Suomen Japanilaisimmalta bändiltä maistiainen tulevan albumin materiaalista.

MAINOS:Japanilaisilla perinnemusiikkivaikutteilla melodista death metalia maustava Whispered on julkaissut uuden kappaleen ”Sakura Omen”. Biisi on osa myöhemmin julkaistavaa yhtyeen kolmatta pitkäsoittoa, joka julkaistaan loppuvuodesta 2015. Uuden kappaleen lisäksi digijulkaisun kyljestä löytyy Whisperedin näkemys Megaman X -pelistä tutusta “Boomer Kuwanger” -kappaleesta.

Whisperedin edellinen albumi “Shogunate Macabre” nousi julkaisuviikollaan viime vuonna Suomen virallisen albumilistan sijalle 10 ja se on Suomen lisäksi julkaistu mm. Japanissa.

Whispered on touhunnut uuden levynsä kanssa koko kevään alkupuolesta ja kertoo julkaisusta seuraavaa:
“Vaikka uutta levyä saa vielä tovin odotella, ajateltiin pistää ilmoille uutta materiaalia jo nyt, niin pysyy hyvä kuhina päällä. Sakura Omen kertoo vain murto-osan tulevasta julkaisusta, joka tulee olemaan jälleen monipuolinen ja massiivinen tekele. Uudessa materiaalissa tullaan kuulemaan myös ensimmäistä kertaa orkesterin itsensä soittamaa japanilaista perinnesoitinta shamisenia, sekä mausteita kabukiteatterin maailmasta, joita ei ole hevimusiikissa aiemmin kuultu.”

Facebook: https://www.facebook.com/whisperedband

whispered sakura omen

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-