St. Auroran esikois-EP “They All Remember” julkaistu

Punk-, alternative- ja rock-henkisen EP:n jokainen biisi "kuin erivärinen maalipurkki".

Promokuva: Samuli Vienola
MAINOS:

Tiedote 28.5.2021

Kotimainen St. Aurora asteli vuoden alussa reippaasti rock-kentälle debyyttisinglellään Falling (Just Another Way to Fly), joka nousi heti himotuille soittolistoille Spotifyssä. Jatkoa seurasi raskaalla kakkossinglellä Rejects of Society sekä herkempää puolta paljastaneella They All Remember -kappaleella, jotka kuvastavat St. Auroraa yhtyeenä heijastellen samalla bändin jäsenten punk- ja alternative rock -esikuvia. Nyt yhtye julkaisi koko viiden kappaleen EP, joka kantaa niin ikään nimeä They All Remember.

“Vaikka kaikki EP:n biisit ovatkin jollain tavalla keskenään tosi erilaisia, niissä on kaikissa yhteinen gruuvi, josta kuulee että kyseessä on sama bändi. Siihen sisältyy kaikkien omia ainesosia ja mausteita, joista syntyikin sellainen soppa, että siitä on helppo lähteä avartamaan tulevaisuutta. Jollekin mä selitin jostain maalipurkkivertauskuvasta, että jokainen biisi on ikään kuin oma maalipurkkinsa, missä on eri värejä, ja siitä näkee, millä väreillä me tullaan maalaamaan tulevaa levyä”, yhtyeen laulaja Nile Nilsson pohdiskelee.

Laadukas EP ja ylipäätään koko bändi saivat syntynsä valtavalla vauhdilla – vain reilun vuoden aikana.

“Lähetin ensimmäisen St. Auroraan liittyvän viestin 10. helmikuuta 2020 meidän rumpalille, että ‘laitetaan uus projekti pystyyn’. On aika absurdia, että vähän reilu vuosi sitten ei ollut vielä olemassa muuta kuin pieni ajatus siitä, kuinka siistiä olisi tehdä omaa musaa ja kiertää oman bändin kanssa. Ei ollut nimeä eikä ajatusta siitä, keitä kutsuisi soittamaan bändiin. Lopulta kun oikeat tyypit löytyi ympärille, loppu oli vain laskettelua ja hommat loksahti paikalleen. Saa nähdä, missä ollaan vuoden päästä”, yhtyeen perustanut basisti Eemi Lamberg miettii ja lisää: “Kiitos tuhannesti kaikille, jotka ovat tätä bändiä matkallaan auttaneet!”

“Kaiken kaikkiaan mä rakastan näitä biisejä. Tän EP:n julkaiseminen on mulle mieletön kokemus ja uskon, että tämän voimalla me tehdään siitä seuraavasta levystä vieläkin kovempi”, Nile kiteyttää.

They All Remember -singlen musiikkivideo ilmestyy kuluvan kesän aikana.

St. Aurora on:

Oscar Mäkinen – kitara
Walter Kousa – rummut
Nile Nilsson – laulu
Sami Selei – kitara
Eemi Lamberg – basso

FACEBOOK | INSTAGRAM


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Samuli Vienola

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.