Soulwound julkaisi lyriikkavideon kappaleestaan ”Damned”

Kuva: Tuomas Loiske
Mainos
Saarihelvetti

Tiedote 1.11.2018

Kouvolan thrash-ryhmittymä Soulwound on uuden levyn kasaamisen lomassa julkaissut lyriikkavideon kappaleestaan ”Damned”, joka toimii yhtyeen ”No Peace” -nimisen kakkosalbumin päätösraitana. Tyylillisesti selkeä ja yksinkertainen video on kokonaan bändin omaa käsialaa. Leikkaaja ja sanoittaja Janne Huusari kommentoi seuraavasti:

Vihaamme nykyisiä trendikkäitä lyriikkavideoita, joissa tyyli asetetaan sisällön edelle ja katsojaa pommitetaan suorastaan epilepsiaa aiheuttavilla välkkyvillä, liikkuvilla sekä pyörivillä kuvilla ja teksteillä, jolloin itse sanoitukseen keskittyminen on lähestulkoon mahdotonta. Niinpä päätimme innovoida ja lyödä kasaan lyriikkavideon, joka jopa mahdollistaa sanojen lukemisen luonnolliseen tahtiin biisiä kuunnellessa. Ajatella!

Musiikillisesti biisi on kaukana minkään sortin hittisinglestä, sillä sitä voidaan hyvinkin pitää yhtenä albumin raskaimmista raidoista, ellei jopa kaikkein raskaimpana. Sanoitukseltaan kappale puolestaan on allekirjoittaneelle sieltä henkilökohtaisemmasta päästä, sillä aiheena on suorastaan hirvittävän lapsuuden läpikäyneen ja sen arpia kantavan ihmisen rinnalla seisominen ja tukena oleminen. Sanoilla on siis positiivinen viesti, joskin hieman takaperoisesti esitettynä, ja Arton raaka laulutulkinta herätti tekstin hienosti eloon. Tämä teos tulee suoraan sydämestä, joten antoisaa kuuntelua!

”Damned”-video:

Biisilista:

1. Intro: Impulsive Aggression
2. Hurt Me Plenty
3. Altars of Skin
4. Alone Against All
5. Wasteland
6. Crime and Punishment
7. Misery Index
8. Hate Speech
9. Damned

Kuuntele Spotifyssa.

Metalliluolan arvion saa lukuun tästä.

Kokoonpano:
Arto Jauho, laulu
Niko Huusari, kitara
Mikko Huusari, kitara
Janne Huusari, rummut
Joni Järvenmäki, basso

Linkit:
www.soulwoundband.com
www.facebook.com/soulwoundband
http://soundcloud.com/soulwound-1
http://www.twitter.com/Soulwoundband
http://www.youtube.com/SoulwoundTube

Kuva: Tuomas Loiske

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän