Soulfly kahdelle klubikeikalle Suomeen heinäkuussa

SOULFLY KAHDELLE KLUBIKEIKALLE SUOMEEN HEINÄKUUSSA
Su 15.7.2018 Tampere, Klubi
Ma 16.7.2018 Helsinki, On The Rocks

Metallimusiikin merkittävimpiin vaikuttajiin lukeutuvan Max Cavaleran Soulfly (US/BR) saapuu intiimeille klubikeikoille Suomeen heinäkuussa. Huikeasta live-energiastaan tunnettu metallinelikko nähdään Tampereen Klubilla sunnuntaina 15. heinäkuuta ja Helsingin On The Rocksissa maanantaina 16. heinäkuuta. Molempien konserttien liput tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 18. kesäkuuta klo 9.

Alkukantaista metallimättöä ja klassista heavya death- ja thrash metalliin sekä brasilialaisen kansanmusiikin vaikutteisiin yhdistelevä Soulfly on ehtinyt julkaisemaan kaksikymmentävuotisen uransa aikana kunnioitettavat kymmenen studioalbumia. Laulaja-kitaristi Cavaleran tunnusomainen laulutyyli ja aggressiiviset kitarariffit ovat toimineet punaisena lankana läpi ultra-heavyksikin tituleeratun yhtyeen tuotannon. Soulflyn tunnetuimmat kappaleet kuten “Back To The Primitive”, “Prophecy” ja “Eye For An Eye” ovat vahvistaneet yhtyeen merkitystä metallimusiikin kentällä.

Koko uransa vaihtuvilla kokoonpanoilla toiminut Soulfly on ilmoittanut julkaisevansa seuraavan studioalbuminsa Nuclear Blast -levymerkin kautta kuluvan vuoden syyskuussa. Cavalera on kuvaillut albumia aikaisempaa levyä (”Archangel”, 2015) poliittisemmaksi.

Soulfly vieraili Suomessa viimeksi vuonna 2015 konsertoiden Helsingin Nosturissa ja Joensuun Kerubissa.

LIPUT:
Myyntiin ma 18.6.2018 klo 9
– Ennakkoon Tiketistä 24,50 EUR
– Ovelta: Helsinki 26,00 EUR, Tampere 27,00 EUR

www.facebook.com/SoulflyOfficial
www.soulfly.com
tullikamari.net/fi/klubi
rocks.fi
www.fullsteam.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here