Skyforest-yhtyeen uusi levy ”A New Dawn” kuunneltavissa

Tiedote 21.2.2020

Venäläinen melodista post black metallia esittävä Skyforest on julkaissut uuden albuminsa ”A New Dawn”. Levy on kuunneltavissa kokonaisuudessaan alta. Kansitaiteesta vastasi Sergey Shenderovsky.

B.M. kommentoi:

Thank you all for the waiting and supporting me throughout the years. Without you it wouldn’t be possible. I hope you like the album and please share your thoughts about it and share the music with your friend!

Kansitaide ja kappalelista:

1. Along The Waves
2. The Night Is No More
3. Heart Of The Forest
4. Rebirth
5. Wanderer
6. Scattered Ashes

Michael Rumple – Clean Vocals
Clare De Lune – Vocals
B.M. – Everything else

Lähde: Northern Silence Productions


Pistä nimesi tähän