Sixgun Renegades – Push (2020)

Kappalelista: 1. Push 2. Don’t Take It For Granted 3. Get A Grip 4. There Where I Go 5. Antidote 6. One Night Love 7. Conspiracy 8. Set Me Free
MAINOS:Pääkaupunkiseudun nelihenkinen Sixgun Renegades on uransa toisella albumillaan ”Push” perusasioiden äärellä. Yhtyeen tulkitsema kasari- ja heavymausteinen stadionrock soi esikuviensa tapaan koukuttavasti ja raikkaasti. ”Push”-levyllä kuulet Van Halenia, varhaista Acceptiä, hitusen Judas Priestiä, hyppysellisen Thin Lizzyä ja muita tuttuja juttuja sekä jippoja sieltä kultaiselta 1980-luvulta. Perinnetietoiset osaavat varmasti arvostaa SGR:n reilun puolen tunnin kekkereitä kitarasooloineen ja tarttuvine kertosäkeineen, jotka yhtye kuitenkin ottaa modernilla otteellaan haltuun.

Varsinaisesti levyllä ei ole mitään vikaa ja kappalemateriaalikin on hyvinkin tasalaatuista. Kahdeksan kappaleen mittakin on juuri sopiva eikä täytebiisejä levyltä juurikaan löydy. Ne mieleen jäävimmät, vaikuttavimmat ja koukuttavimmat kertsit sekä riffit jäävät kuitenkin vielä odottelemaan seuraavaa albumia, mutta langetan täten vahvan suositukseni SGR:n albumille. Kyllä maailmaan mahtuu aina hyviä biisejä ja niiden tekijöitä.

Kappalelista:
1. Push
2. Don’t Take It For Granted
3. Get A Grip
4. There Where I Go
5. Antidote
6. One Night Love
7. Conspiracy
8. Set Me Free

7,5/10

https://www.facebook.com/SGRband/

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.