Shiraz Lane julkaisi ”Do You” -singlen uuden levy-yhtiön kanssa

Tiedote 16.8.2019

Porisperessä festivaalikesänsä päättänyt Shiraz Lane polkaisee syksyn käyntiin julkaisemalla uuden ”Do You” -singlen. Edellisen ”Carnival Days” -albumin innoittamana jälleen Tukholmassa yhdessä tuottaja Per Aldeheimin kanssa tehty uusi biisi on esimakua ensi tammikuussa julkaistavalta EP:ltä, joka on samalla tulevan albumikokonaisuuden ensimmäinen osa.

Bändi kertoo seuraavaa:

Uskomme, että ”Do You” on mainio jatkumo sille jutulle, joka alkoi rakentua jo edellisen ”Carnival Days” -albumin myötä, työn jälki on vain noussut uudelle levelille joka tasolla. ”Do You” on ensimmäinen maistiainen siitä, mitä tämä ryhmä on kokkailut salaa, ja toivomme että jengillä on mahdollisuus tekata mistä on kyse – voi olla, että jalat lähtevät alta.

Samalla ”Do You” on uuden aikakauden alku yhtyeen jättäessä ilman draamaa taakseen Frontiers Music Srl. -levy-yhtiön ja siirtyessä muun muassa Nightwishin, Sonata Arctican ja Children Of Bodomin uraa vahvasti rakentaneen Spinefarm Records -perustajan Riku Pääkkösen uudelle levymerkille.

Yhtye jatkaa:

Kahden albumin jälkeen Frontiers Music Srl:n kanssa tuntui siltä, että huoneeseen tarvitaan raikasta tuulahdusta, ja päätimme jatkaa matkaa Ranka Kustannuksen ja Riku Pääkkösen kanssa.

Shiraz Lane julkaisee ennen tulevaa EP:tä syksyllä vielä lisää maistiaisia tulevasta ja suuntaa ensi kevättalvella myös ensimmäistä kertaa rapakon taa esiintyen Monsters Of Rock -risteilyllä muun muassa Teslan, Extremen, Hardcore Superstarin ja Wingerin kanssa.

Bändi tekee ensi viikon perjantaina 23.8.2019 yllätysesiintymisen Helsingin Apollossa ja jatkaa jo aiemmin päivällä Kaisaniemessä rokanneiden Children Of Bodomin, Katatonian, Hardcore Superstarin ja Lost Societyn starttaamia rock-bileitä. Liput tapahtumaan ovat saatavilta vain ovelta.

Facebook
Instagram
Twitter

Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän