Shereign julkaisi uuden singlen ”Hold On” – Näe bändi livenä Saarihelvetissä

Kuva: Jani Kormu Photography

Tiedote 23.7.2021

Shereign on noussut alle vuodessa perustamisestaan yhdeksi maan kuumimmista metallitulokkaista, ja aiemmin julkaistut singlet Losing Sight ja Against the Odds saavat tänään jatkoa Hold On -biisistä, joka vie Shereignin kuulijat jälleen uudelle tasolle.


”Keväällä 2021 aloitimme yhteistyön entuudestaan tutun tuottajan Tuomas Kokon kanssa, ja yhteistyö tuotti aika mehevän hedelmän! Olemme ylpeitä tulevasta rallista, ja odotamme kovasti, että pääsemme yhdessä heiluttamaan tukkaa Saarihelvetti festivaaleille elokuussa!”, kitaristi Joonas Pulkkinen kuvailee biisin tekoprosessia.

Myös Fear of Dominationin riveistä tuttu laulaja Sara Stömmer avaa biisin sanoituksia:

”Kitaristimme Timo lähetti minulle lyriikoita tuossa pari vuotta sitten, ja lopun viimein hänen sekä minun tarinasta syntyi taas jälleen hieman synkähkö, mutta voimauttava kappale. Kappale kertoo siitä, miten takerrumme toivoon, kuin viimeiseen oljen korteen etsiessämme itseämme ja tarkoitustamme”, laulaja Sara Strömmer kuvailee kappaleen sanomaa.

Hold On -musiikkivideo julkaistaan ensi viikon perjantaina, ja Shereign nähdään livenä seuraavan kerran Tampereen Saarihelvetissä 6. elokuuta!

Shereign on:
Sara Strömmer – laulu
Joonas Pulkkinen – kitara
Timo Pönni – kitara
Jani Rissanen – basso
Miikki Kunttu – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM |  WEBSITE


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Jani Kormu Photography
Kansitaide: Miikka Tikka ja Marek Piwnice

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here