Scars of Solitude julkaisi uuden singlen ja tulevan EP:n tiedot

Valokuva: J-V Hintikka
MAINOS:Tiedote 26.10.2021

Äänekoskelainen Scars of Solitude julkaisee odotetun lyhytsoiton 26. marraskuuta yhteistyössä Inverse Recordsin kanssa. ’If These Walls Could Talk’ ilmestyy levykaupan hyllylle CD:nä ja digitaalisesti striimattavaksi marraskuussa ja ensi vuodelle on luvassa myös rajoitettu 200kpl vinyylipainos. EP on bändin nykykokoonpanon ensimmäinen todellinen taidonnäyte julkaisurintamalla.
’If These Walls Could Talk’ on lähes 22 minuuttinen kokonaisuus monipuolista suomalaista melodista metallia. Kappalemateriaali vaihtelee energisestä ja rivakasta melankoliseen ja miltei matelevaan. Genrerajoja ylitetään sujuvasti moneen suuntaan ja EP:ltä löytyy kaikuja niin melodisen djentin, doomin, death metallin kuin pop-punkinkin maailmoista. Julkaisun kansitaiteesta vastaa äänekoskelaislähtöinen Janne Saarinen.
Tänään julkaistu ’Left on Read’ on dynaaminen ja melankolinen kappale, joka tasapainottaa muuten melko ripeätempoiseksi äitynyttä lyhytsoiton kappalemateriaalia.
Laulaja-kitaristi Tuomo Laulainen kertoo yhtyeen uhkuvan intoa tulevan julkaisun johdosta.
“Ollaan todella innoissamme kun päästään viimein palaamaan kunnolla julkaisukantaan. Erityisen innoissamme ollaan tulevasta vinyylijulkaisusta, mutta CD:stä tuli myös tosi tyylikäs paketti. Hyvä pöhinä ei rajoitu ainoastaan tulevaan lyhytsoittoon. Keikkalavat alkaa taas vähitellen olla auki ja tulevista keikoista ollaan tosi täpinöissään. Uutta musaa kirjoitellaan kynät sauhuten ja kitarat kirskuen!”

Yhtyeen kotisivut: https://www.pirkkahevi.com/
Facebook: https://bit.ly/2ZbsDmw
Instagram: https://bit.ly/3G7YYev
Spotify: https://spoti.fi/3G7Wm08
Apple Music: https://apple.co/2Z7rM6u
Tidal: https://bit.ly/2XvhPyJ
Deezer: https://bit.ly/3pn7el0


Lähde: Inverse
Valokuva: J-V Hintikka

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.