Savage Messiah julkaisee uuden levyn ja lämmittelee Symphony X –yhtyettä Helsingissä toukokuussa

Kuva: Martin Gustafsson

Brittiläinen metalliyhtye Savage Messiah lämmittelee Symphony X:ää tämän tulevalla Euroopan kiertueella, joka nähdään Helsingissä 24.5.2019. Nosturista The Circukseen siirtyneen keikan lisätiedot saa katsottua linkistä.

Savage Messiah on samalla julkistanut lisätiedot tulevasta ”Demons”-albumista, joka ilmestyy Century Median kautta Helsingin keikan alla 17.5.2019.

Vokalisti Dave Silver kommentoi:

I looked at what we’ve done in the past and knew we could be taking this band way further. When you become a parent, your worries become multi-faceted. You worry about what happens to you and those around you. It’s the weirdest thing, the love you feel for your child, almost indescribable. I’ve never thrown myself into my lyrics like that before.

”Demons” kansi ja kappalelista:

1. Virtue Signal
2. What Dreams May Come
3. Heretic In The Modern World
4. Parachute
5. Under No Illusion
6. Down And Out
7. The Lights Are Going Out
8. The Bitter Truth
9. Until The Shadows Fall
10. Rise Then Fall
11. Steal The Faith in Me

Lähde: Century Media


Please enter your comment!
Please enter your name here