Satyriconin Frost: Tuleva albumimme on erilainen mitä olemme aikaisemmin tehneet..

MAINOS:



satyricon 2015
Satyricon on alustavien tietojen mukaan siirtymässä studioon valmistelemaan uutta albumiaan tämän vuoden loppupuolella ja julkaisu tapahtuisi ensi vuoden aikana. Yhtye on tiedottanut aikaisemmin myös samoihin aikoihin ilmestyvästä cover-albumista. Hellfestissa United Rock Nations haastatteli rumpali Frostia kysyen tulevasta materiaalista, johon Frost vastasi mm. seuraavasti: “Satyricon ei tee koskaan kahta täysin samanlaista albumia ja todennäköisesti tuleva albumimme tulee olemaan täysin erilainen mitä olemme aikaisemmin tehneet, mutta se tulee kumminkin olemaan tunnistettavasti Satyriconia. Uusi materiaalimme on erittäin monipuolista, se on luovaa ja dynaamista. Vaikka kappaleet ovat vielä keskeneräisiä, niin musiikki on synkkää ja brutaalia, mutta myös groovaavaa sekä tunnelmallista”.

Satyriconin edellinen yhtyeen nimeä kantava albumi julkaistiin vuonna 2013, joka sai erittäin ristiriitaisen vastaanoton. Nähtäväksi jää jatkaako Satyricon kevyemmällä linjallaan ja onko oikeasti tulossa erilaista materiaalia mitä olemme yhtyeeltä tähän asti kuulleet?

Voit katsoa haastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-