Satyricon julkaisee ”Deep calleth upon Deep” albumin syyskuussa: kansitaide katsottavissa

Black Metal-ruhtinas Satyricon julkaisee uuden odotetun studiolevynsä 22.9.2017. Yhtye on nyt julkistanut albumin nimeksi ”Deep calleth upon Deep” ja kansitaide on myös katsottavissa. Levy taltioitiin alkuvuodesta 2017 Oslossa ja Vancouverissa tuottaja Mike Fraserin valvovan silmän alla. Satyricon esiintyy huomenna Bang Your Head festareilla Saksassa ja on vahvistanut myös Euroopan kiertueen seuraavan heti levyn julkaisun jälkeen.

Satyr kommentoi tulevaa levyä:

Approaching this release, what I always kept in mind is that either this is the beginning of something new or it’s gonna be my last record. If this is going to be the last, then it needs to be something special. If there are more records, then I’d better make sure that this is so different from the last one that it feels like a new beginning. I think it’s really, really dark, very spiritual and filled with confidence and energy. ‘Deep calleth upon Deep’ is a profound statement about the essence of  Satyricon’s music and the eternal value of art itself. The way that I see it is that for any art, be it Satyricon or any other form of art with substance, in order for you to be able to inhale and completely understand it, it will take a little bit of you as well. If you get it all after a couple of listens, you know that it probably won’t stay with you. So the title is saying, ‘From the depth of the people making this record to the depth of the listener…’ If you want to take part in this journey, you should be prepared to dig deep down in the darkest corner of your soul with us.

Katso norjalaisen taiteilijan Edvard Munchin vuoden 1898 maalaukseen perustuva kansitaide alta:

Satyricon Euroopan kiertueen aikataulu:

13.07.17 DE – Balingen / Bang Your Head Festival
15.07.17 LI – Anyksciai / Devilstone Festival
23.07.17 FR – Simandre-Sur- Suran / Ragnard Rock Festival
24.09.17 DE – Hamburg / Grünspan
25.09.17 DE – Essen / Turock
26.09.17 NL – Tilburg – 013
27.09.17 BE – Vosselaar / Biebob
29.09.17 UK – London / Heaven
30.09.17 FR – Paris / La Maroquinerie
01.10.17 FR – Nantes – MJC De Reze
02.10.17 FR – Toulouse / Le Metronum
04.10.17 ES – Madrid / Sala But
05.10.17 ES – Barcelona / Razzamatazz
06.10.17 FR – Montpellier / Rockstore
07.10.17 IT – Bologna / Zona Roveri
09.10.17 CH – Zurich / Dynamo
10.10.17 DE – Munich / Backstage Halle
11.10.17 AT – Vienna / Szene
12.10.17 CZ – Prague / Akropolis
14.10.17 PL – Krakow / Kwadrat
15.10.17 PL – Warsaw / Progresja
16.10.17 DE – Berlin / SO36
17.10.17 DK – Copenhagen / Pumpehuset
19.10.17 DK – Aarhus / Train
20.10.17 SE – Gotherburg / Pustervik
21.10.17 SE – Stockholm / Klubben
22.11.17 NO – Molde / Gamle Kulturset
23.11.17 NO – Trondheim / Byscenen
24.11.17 NO – Oslo / Sentrum Scene
25.11.17 NO – Tromso / Driv
29.11.17 NO – Bergen / Hulen
30.11.17 NO – Stavanger / Folken
01.12.17 NO – Kristiansand / Kick
02.12.17 NO – Hamar / Gregers

Kuva: Marius Viken
Lähde: Nuclear Blast


Please enter your comment!
Please enter your name here