Saatanan raskasta joulua käynnisti joukkorahoituskampanjan

Heitä tapakristittyjen partiolaisten joulukalenteri huoletta helvettiin!

Tiedote 22.6.2021

Veikeät tonttutoverit Juggoth ja Jarmageddon ovat luoneet helpotusta joulunodotukseen omalla saatanallisella tavallaan jo neljän vuoden ajan. Vuonna 2021 tilanne on eskaloitumassa ennennäkemättömän rienaaviin sfääreihin neljän jakson viikottaisen, selkäpiitä karmivan adventtikalenterin muodossa.

Kuten arvata saattaa, kirkonpolttajakaverusten työttömyyskorvaukset eivät kuitenkaan yksin riitä kattamaan seikkailun kuluja. Jotta veijareiden matkasta tulisi juuri niin rienaava ja saatanallinen, kuin sen on syytä ollakin, tarvitsevat synkeät velikullat apuasi.

Voit tukea projektia ottamalla osaa joukkorahoitukseen. Vastikkeina toimivat, itse jumalkuvien päälle virtsaavan videotaiteen lisäksi:

  • 24 luukun perinteinen JOULUKALENTERI
  • 5 kappaleen setti helvetin hienoja JOULUKORTTEJA
  • Kustomoitu VIDEOTERVEHDYS toiveittesi mukaan itse torttutontuilta.
  • Juggothin ja Jarmageddonin VIERAILU PIKKUJOULUJUHLISSASI!

Tonttupoikain lisäksi rienausoperaatiossa ovat mukana monessa liemessä keitetyt elokuvantekijät Artturi Rostén sekä Sara Nieminen. Näiden veikeiden jouluaktiivien kädenjälki näkyy lukuisissa musiikkivideoissa sekä mm. elokuvissa Armomurhaaja, Älä vastaa, Väkevä hiki, The Defiler yms.

Tutustu projektiin ja osallistu rienaamiseen: https://mesenaatti.me/2163/saatanan-raskasta-joulua-adventtikalenteri-2021/

Aikaisempien vuosien videot löytyy osoitteesta www.youtube.com/c/SAATANANRASKASTA

Projektin Facebook-sivu: www.facebook.com/saatananraskasta


Lähde ja kuvat: Saatanan raskasta joulua

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here