Saarihelvetissä juhli 1400 metallifania. Ensi vuonna helvetti saa jatkoa…

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

saarihelvetti0816

SaariHelvetti jyräsi Tampereella lauantaina 6. elokuuta. Viikinsaaressa viihtyi 1400 raskaan musiikin ystävää.

Tampereen luonnonkaunis Viikinsaari raikui poikkeuksellisen tukevasti eilen lauantaina. SaariHelvetti-festivaali veti 1400 ihmistä nauttimaan tuoreesta ja tuimasta elävästä musiikista.

Tapahtuman kohokohta oli Turmion Kätilöiden “tuttu ja turvallinen” jyräys, joka sai festarikansan kuntoilemaan niin, että Viikinsaari taisi vajota pari senttiä Pyhäjärveen. Myös ruotsalaisen Shiningin setti pysäytti: meno oli harvinaisen tylyä ja synkkää. Lisäksi muun muassa Deathchainin death- ja thrash-metal annos ja Tryerin hard core -punkista ammentava paahto värittivät SaariHelvettiä hienolla tavalla.

Tapahtuman tuottaja Rowan Rafferty on tyytyväinen historian toisen SaariHelvetin antiin.
”Valtavirran ulkopuolella jyräävä raskas musiikki ansaitsee festivaalinsa. Bändit olivat laadukkaita ja omaperäisiä ja yleisö selvästi viihtyi. Tätä tulee ensi vuonna lisää, Rafferty lupaa.”

SaariHelvetti, Viikinsaari, Tampere
la 6.8.2016 klo 15-02
Turmion Kätilöt
Shining (SWE)
Horna
Medeia
Deathchain
Convulse
Tryer
Bloodred Hourglass
King Satan
Ember Falls
Vorna

Artikkelikuva: Saarihelvetti, Carolin Büttner

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän