Ruotsalaisen Thenighttimeprojectin uusimman singlen ”Merkurius” musiikkivideo on katsottavissa

Kuva: Thenighttimeproject

Tiedote 28.4.2021

Ruotsalainen Thenighttimeproject on julkaissut singlen ”Merkurius” musiikkivideoineen. Hitaasti soljuva eteerinen kappale on ensimmäinen julkaisu yhtyeeltä vuoden 2019 ”Pale Season” -albumin jälkeen.

Spotify: https://open.spotify.com/album/2UmizJ0sfI8cyGiTar8jfm

Thenighttimeproject on kitaristi Fredrik Norrmanin (EX-Katatonia, October Tide) perustama yhtye, jonka tarkoituksena on ollut saattaa yhtyeen jäsenten vähemmän metallisia tuotoksia päivänvaloon. Uudella ”Merkurius”-kappaleella bändi on lähtenyt tutkimusmatkalle, jonka myötä sointiin on hiipinyt uudenlaisia sävyjä artisteilta kuten Lana Del Rey, A Perfect Circle ja Antimatter.

Kappale syntyi Fredrik Norrmanin ja laulaja Alexander Backlundin (Letters From The Colony) yhteistyönä. Biisin syntyprosessi ei ollut kivuton. Backlund paljastaa korona-ajan olleen hänelle luomistyön kannalta vaikeaa aikaa:

”Pandemia on lamaannuttanut motivaationi ja rikkonut äänittämisen, levyn julkaisun ja kiertueella olemisen syklin. Se on vienyt yhteisöllisyyden tunteen, joka on toiminut polttoaineenani. Merkurius-kappaleen työstäminen vei paljon aikaa, vaivaa ja kokeiluja, mutta olen tyytyväinen mihin päädyimme – tai että ylipäätään päädyimme mihinkään.”

1. Merkurius

Kokoonpano
Alexander Backlund – laulu, kitara, koskettimet
Fredrik Norrman – kitara, koskettimet
Mattias Norrman – basso
Jonas Sköld – rummut

https://www.facebook.com/Thenighttimeproject/
https://thenighttimeproject.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/thenighttimeproject/

Kuva: Thenighttimeproject
Lähde: PressHopper

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here