Ruotsalainen Takida palaa Suomeen

Loppuunmyyty keikka Helsingissä juhlisti yhtyeen 20-vuotista taivalta. Esiintymiset Suomessa saavat jatkoa ensi kesänä.

Tiedote 24.3.2020

Ruotsalainen rokkijyrä Takida palaa Suomeen vain muutama kuukausi loppuunmyydyn On The Rocks -keikkansa jälkeen, kun yhtye nähdään Raasepori-festivaaleilla kesäkuun 26. päivänä.

“Olemme erittäin innoissamme siitä, että pääsemme taas osaksi suomalaista festivaalikesää! Edellisestä festarivierailustamme Suomessa on vierähtänyt jo vuosikymmen. Olette osoittaneet olevanne loistava yleisö lukuisilla klubikeikoillamme maassanne, joten emme malta odottaa Raaseporin vetoa. Nähdään siellä!”, bändi fiilistelee.

Tänä vuonna kaksikymppisiään juhlivan Takidan osakkeet ovat olleet melkoisessa nousussa jo pidemmän aikaa. BMG:lle kiinnitetty yhtye on vihdoin lyönyt kunnolla läpi erityisesti Saksassa, missä intensiivinen radiosoitto auttoi myymään viimevuotisen kiertueen kokonaan loppuun, ja syksylle siirretty uusi uusi Eurokiertue noudattelee samoja linjoja. Bändin tuorein albumi Sju oli myös ehdolla vuoden rocklevyksi Ruotsin Grammis-gaalassa viime vuonna.

Ruotsalaiset keräävät Spotifyssä yli 400 000 kuulijaa kuussa, ja ”Sju”-albumin Master– sekä What About Me? -singlejä on striimattu tällä hetkellä jo pelkästään Spotifyssa yhteensä huimat 11 miljoonaa kertaa.

www.takidamusic.com
www.facebook.com/takidamusic
www.instagram.com/takidamusic

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Niclas Brunxell

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here