Ristiinalainen metalliyhtye Purified julkaisi ”Harbor Lights”-EP:n: levy kuunneltavissa.

Kuva: Alpertti Korhonen
MAINOS:


Tiedote 29.3.2019

Ristiinalainen metalliyhtye Purified on julkaissut uuden EP:n ”Harbor Lights”. Levy on yhtyeen toimesta kuunneltavissa kokonaisuudessaan.

Kolme kappaletta sisältävällä EP:llä yhtyeen monipuolinen tulkinta pääsee toden teolla oikeuksiinsa, biisimateriaalin eläessä raskaasta paahtamisesta kevyeeseen tunnelmointiin.
”Harbor Lightsilta” löytyy helmikuussa julkaistu ”Stay Cold” -single, jolla yhtye päätti muutaman vuoden hiljaiselonsa.

Yhtye kertoo julkaisusta:

”Harbor Lights” on kolmen biisin paketti, johon haluttiin laittaa kaikki mitä bändistä saa irti. Niin laulu-, kuin soittopuolella sovitustyöhön käytettiin valtava määrä tunteja.
Kunnianosoituksena kotipaikkakunnalle julkaisuun haluttiin saada myös pala Ristiinaa, jonka myötä nimeksi valikoitui ”Harbor Lights”, paikallisen ”Sataman Valot”-pubin mukaan.
Julkaisun myötä Purified aktivoituu myös keikkarintamalla. Yhtyeen livekunnon voi tarkistaa Pitkäperjantaina 19.4. Mikkelin Wilhelm Public Housessa, jossa yhtye avaa illan niin ikään Ristiinalaiselle Dyecrestille.

”Harbor Lights”-EP:

Spotify:

1. Shards
2. Stay Cold
3. Trail Of Collapse

https://www.facebook.com/PurifiedBand/?ref=bookmarks
https://www.instagram.com/purifiedband/

Kuva: Alpertti Korhonen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.